ESENYURT ASFALTLANIYOR

ESENYURT ASFALTLANIYOR

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’DEN ESENYURT MAHALLESİ’NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

Melikgazi Belediyesi Esenyurt Mahallesi’nde yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda olan tam 10 sokakta asfaltlama çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu “Bu 10 sokağı en kısa zamanda bitireceğiz. İnşallah buradaki vatandaşlarımız da konforlu yollarda seyahat edecekler. Yeni yollarımızın hayırlı olmasını dilerim.”değerlendirmesinde bulundu.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak hemen hemen her mahallede asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esenyurt Mahallemizde asfalt yenileme çalışmalarımıza başladık. Geçtiğimiz yıl yapılan kaldırımların arasındaki asfaltların yenilenmesi gerekiyordu. Tam 10 sokakta asfalt yenilemesi yapıyoruz. Rabbim kaza bela vermesin. Bu 10 sokağı en kısa zamanda bitireceğiz. İnşallah buradaki vatandaşlarımız da konforlu yollarda seyahat edecekler. Yeni yollarımızın hayırlı olmasını dilerim.” değerlendirmesinde bulundu.

Esenyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayaydın ise, “Geçen sene mevsim şartlarından dolayı yapılamayıp bu seneye kalan sokaklarımız Başkanımızın talimatıyla asfaltlandı. Palancıoğlu Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz kendisinden ve ekibinden memnunuz. Hepsine emekleri için teşekkür ederim.” diye konuştu.

Çamyurdu Caddesinde de devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Komando Caddesi’nden Kıranardı tarafına doğru giden Camyurdu Caddesinde asfalt çalışması yapıyoruz. Burada uzun zamandır bir talep vardı. Burada yolumuzu güzelleştirdik. Alt yapısı tamamlandı şimdi asfaltını seriyoruz. Rabbim kaza bela vermesin. Melikgazi’miz çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor