ESENYURT SOSYAL VE SPOR TESİSLERİ

ESENYURT SOSYAL VE SPOR TESİSLERİ

Melikgazi Belediyesi tarafından Esenyurt Mahallesinde yaptırılacak olan Çok amaçlı Sosyal ve Spor Tesisi Temel Atma ile Park Çevre Düzenleme Çalışması tören ile gerçekleştirildi.

Törene Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü, DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Çoşkun, İller bankası Bölge Müdürü Sönmez Ata, Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda mahalleli katıldı.

 

                Esenyurt Mahallesi, Hangar caddesi üzerinde büyük ölçekli ve çok amaçlı bir park ve çevre düzenlemesi yapılacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Bu park içerisinde ise toplam kapalı alanı bulunan sosyal ve spor tesis inşa edilecektir. Esenyurt mahallesi özelikle 2000’li yıllardarn itibaren çok katlı bina yapımında büyük bir değişim göstermiş ve alan olarak da Becen Mahallesine dayanmıştır. Hem alan hem de çok katlı binaların artması ile bu bölgedeki mevcut nüfusta artış olmuştur. Bu nüfusa istinaden pazaryeri, çocuk parkları, semt parkları inşa ettik. Bugün ise büyük ölçekli bir park ile bu park içerisine yapılacak olan Sosyal ve Spor tesisimizin temelini atıyoruz” dedi.

 

                İlçenin dört bir tarafta çalışıldığını ve yeni bağlanan yerleşim merkezlerine de hizmet ve yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Bölgesine yapılan hizmet ve yatırımlar ile yenilendiğini ve kabuk değiştirdiğini, Bu şehrin geleceğe hazırlanması için yapılması gereken projeleri tek tek hayata geçirildiğini ve birçok Anadolu şehri küçülürken Kayseri’nin; büyümeye, gelişmeye, adından her alanda söz ettirmeye devam ettirdiğini kaydetti.

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı