ESENYURT SOSYAL VE SPOR TESİSİ HİZMETE HAZIR

ESENYURT SOSYAL VE SPOR TESİSİ HİZMETE HAZIR

Esenyurt Mahallesinin 2000’li yıllarda yapılan plan değişikliği ile çok katlı bina yapımına izin verildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mahallenin bir taraftan tek veya iki katlı evlerin yıkılarak çok katlı yapılanması

Esenyurt Mahallesinde artan nüfus ile halkın ihtiyaçlarını da değiştiğini ve bölgeye kapalı semt pazaryeri inşa edildiğini çok amaçlı ve büyük ölçekli park yapılarak hizmete sunulduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, mahallenin son on yıl içerisinde hem alan olarak büyüdüğünü hem de artan nüfusun ihtiyaçları karşılamak üzere plan değişiklikleri yaptıklarını belirtti.
Büyüyen ve gelişen mahallenin ihtiyaçlarında da haklı olarak farklılıklar oluştuğunu ve bu neden ile spor, dinlenme, sosyal çalışma, park gibi bir çok etkinliği bir arada sunan Sosyal ve Spor tesisi inşa ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Esenyurt Mahallesinde kapalı semt pazaryeri ile büyük ölçekli Hangar Parkını inşa ettik. Şimdi ise bu parkın devamı niteliğinde Sosyal ve Spor Tesisi yaparak hizmette bütünlük sağladık. Sosyal ve Spor tesisi 500 m2 zemin üzerinde 3 katlı olup toplam inşaat alanı 1500 m2’dir. İnternet Salonu, Bahar Evi ve Derslikler zemin katta yer almaktadır. İdare Odaları, Meslek Edindirme Derslikleri, aerobik Salonu, wc ve duş alanları ise birinci kattadır. Son katta ise çok amaçlı toplantı ve nikâh salonu mevcuttur. Tesisin çevresinde ise çocuk oyun alanı, kamelyalar, oturma grupların yer aldığı 8000 m2 park inşa edilmiştir. Bu çok amaçlı ve büyük ölçekli Sosyal ve Spor Tesisimiz yapılacak tören ile hizmete açılacaktır”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”