EŞİ TUTUKLANAN ADAM 4 ÇOCUĞUYLA ORTADA KALDI

EŞİ TUTUKLANAN ADAM 4 ÇOCUĞUYLA ORTADA KALDI

42 yaşındaki Yaşar Gül: "Eşim cezaevine girdiğinden beri çalışamıyorum, bu yüzden eve 4 tane haciz geldi"

Diyarbakır´da jandarmanın yaptığı kontrolde uyuşturucu madde bulunan aracın içinde yakalanan ve tutuklanan Sabur Gül´ün kocası Yaşar Gül, "Eşimi kandırdılar. Tutuklandığı günden beri çalışamıyorum. 4 çocukla ortada kaldım. Adalet Bakanlığı´ndan yardım bekliyorum" dedi.

Yaklaşık bir yıl önce eşi Sabur Gül´ün Kahramanmaraş´ta ayet çorap ve nevresim takımı sattığı sırada akrabaları olan E.K. tarafından "Benim ehliyetim yok. Araca binin, aile süsü verelim. Kazandığınız paranın 10 mislini vereyim" diyerek kandırıldığını anlatan 42 yaşındaki Yaşar Gül, "Eşimi ve yanında bulunan iki kadını bu şekilde kandıran akrabamız E.K. ve arkadaşı M.Y., kadınları alarak Diyarbakır´a götürüyorlar. Burada ´Bir saat bekleyin biz geliyoruz´ diye gidiyorlar ve dönüşte eşim ve diğer kadınlardan habersiz araca uyuşturucu madde yüklüyorlar. Yol kontrolünde jandarma aracı durdurunca akrabamız olan E.K., su içme bahanesiyle kaçıyor ve M.Y. ile 3 kadın çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıyor" diye konuştu.

Eşinin yaklaşık bir yıldır Diyarbakır´da tutuklu olduğunu söyleyen Yaşar Gül, "Eşim tutuklandıktan sonra ben 4 çocuğa bakmak zorunda kaldım. Çocuklar yüzünden bir yıldır çalışamaz oldum. Bu yüzden ne borçlarımı ödeyebildim ne de ekmek alabildim. Borçlarımı ödeyemediğim için 4 yerden haciz geldi. Komşularımın verdikleri ile karnımızı doyurmaya çalışıyoruz" diyerek yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Yaşar Gül, yetkililerden yardım eli uzatılmasını isterken, "Adalet Bakanlığı´ndan yardım istiyorum. Benim eşimin eşarbını uyuşturucu maddenin üzerine örtmüşler. Sadece bu var. Parmak izi dahi yok. Benim karım okuma yazma bilmez, cahildir. Adalet Bakanlığı´ndan konuyu inceleyerek eşimi tahliye etmelerini istiyorum. Hem çocuklar hem de ben perişan haldeyiz" dedi.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ