ESNAF ODALARI VE STK TEMSİLCİLERİ´NDEN

ESNAF ODALARI VE STK TEMSİLCİLERİ´NDEN

KAYSERİ ŞEKER´E DESTEK ?

Kırsal kesimde bulunan, köyünde kalıp arazisini işleyen, tarım ve hayvancılıkla yaşamlarını sürdürmeye çalışan çiftçilerimizin yaşam standartlarını yükseltmede büyük katkıları olan Kayseri Şeker´in uygulamalarından duydukları memnuniyeti yakından takip eden STK temsilcileri de Kayseri Şeker´deki istikrarın devam etmesini istiyoruz değerlendirmesinde bulundular?
Kayseri merkez ve ilçelerdeki bazı STK temsilcileri de Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay´ı makamında ziyaret ederek Kayseri Şeker´in, çiftçinin olduğu kadar bölge ekonomisinin de can damarını teşkil ettiğine dikkat çektiler.
Kayseri Münibüsçüler ve Servisçiler Odası, Bünyan, Tomarza ve Develi Esnaf odası, İncesu Şoförler odası, Kayseri Halıcılar Odası, Kayseri Lokantacılar Odası Başkan ve yöneticilerinin katıldığı ziyaret sonrası STK temsilcileri adına konuşan; Kayseri Münibüscüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay; ?Buradaki oda başkanlarımızla beraber sektörlerimiz farklı olmuş olsa da şehrimizde yaşayan bir birey olarak Sivil Toplumu olaraktan önümüzde ki hafta yapılacak olan Kayseri Pancar Kooperatifi Genel Kurulunda Başkanımıza desteklerimizi bildirmek amaçlı geldik. Kendisinin başarılı olması Türkiye´ye Kayseri´ye şayan örnek olmuş bir kurum olmuştur. Başarılarının devamı diliyoruz. Çok kutsal bir meslek yapıyor. Kırsal kesimde yaşayan köylerimizde yaşayan, temsil edilemeyen derdini anlatamayan bir kesimi temsil ediyor. Bu anlamda görevini layığı ile görevini yerine getiriyor. Bundan sonraki süreçte kendilerine sınırsız destek ve başarı diliyoruz ? ifadesini kullandı?
Kayseri Şeker Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Kayseri´deki bazı STK temsilcilerimiz önümüzdeki hafta yapılacak olan genel kurul öncesi destek ziyaretinde bulundalar. Kayseri Şeker çevresi açısından çok önemli bir kuruluştur. Kayseri Şeker´in başarısı bu şehrin ekonomisini yakından ilgilendiriyor. Bu başarıdan etkilenecek olan kurumlardan bir tanesi de esnaf kesimidir. Çiftçiler kazançlarını değerlendirmek durumundalar. Onun için esnafları doğrudan ilgilendiren bir durum söz konusudur. Bu konuda bize destek olmaları takdire şayandır. Kendilerine buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum. Hem çiftçilerimizin hem de bu şehirde yaşayan diğer kesimlerin güvenine layık olma konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz? diye konuştu?
Öte yandan Başkan Akay ve Kayseri Şeker Yöneticileri Şeker - İş Sendikası Kayseri Şubesi´nin yapılan 19. Olağan Genel Kurulu sonrasında göreve yeniden seçilen İbrahim Dayı ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik ettiler.
Ziyarete; Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden A.Kadir Güneş, Hurşit Dede, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Doğanlı ve diğer yetkililer de katıldılar. Ziyarette, Şeker İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri ile denetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri, işyeri sendika temsilcileri de hazır bulundular. KURUM BÜLTENİ?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları