ESNAF TOKİ BÖLGESİ CANLANIYOR

ESNAF TOKİ BÖLGESİ CANLANIYOR

BAŞKAN PALANCIOĞLU ESNAF TOKİ KANAL BOYUNDA İNCELEME YAPTI

Melikgazi Belediyesi Esnaf TOKİ siteleri arasında bulunan taşkın su kanalında hayata geçireceği yeni proje ile çevre düzenleme çalışması yapacak. Yapılacak olan yeni çalışma ile alan ağaçlandırılarak daha sosyal bir hale gelecek.

Yapılmasını planladığı çalışmaları yerinde görmek üzere Esnaf TOKİ kanal boyunda inceleme yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’nin tüm bölgelerinde hizmet ediyoruz. Hijyen kurallarına dikkat ederek, yoğunluğun az olduğu bu zamanlarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyor hizmet üretmeye devam ediyoruz. Lütfen işi olmayan ve acil bir durumu olmayan vatandaşlarımız evden çıkmasınlar. Sahadaki çalışmalarımızı hijyen ve önlemler çerçevesinde yürütüyoruz. Serkent Esnaf TOKİ bölgesinde bulunan taşkın su kanalını içerisinde bulunan hafriyatı kaldırarak burada güzel bir çevre düzenleme çalışması yapacağız. Buradaki taşkın su kanalının çalışabilmesi için Devlet Su İşleri ile görüştüm, buranın planlama çalışması yapılacak.” dedi.

Kanalda yapılmasını planladıkları çalışmalardan bahseden Başkan Dr. Palancıoğlu, “15-20 yıllık ağaçlarımızı bu alana dikeceğiz. Karşıdan karşıya geçişler için yaya köprüleri yapacağız. Kanalın sağı ve solunda yürüyüş yolları ve bisiklet yolları olacak. Spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için spor aletleri de olacak. İnşallah kaba temizlik çalışması bittikten sonra hem ağaçlandırma, çimlendirme hem de yürüyüş yolları yapacağız. 2020 yılı içerisinde yaz bitmeden burası çok güzel bir hale gelsin istiyoruz. Burası 1.5 kilometre uzunlukta bir alan. Yoğun bir yapılaşmanın olduğu bir yer. Burası vatandaşımızdan hayır dua alacağımız, yemyeşil yağacağımız bir alan. Çalışmalarımızla bu yoğun yapılaşma biraz rahatlayacak. İnsanlar nefes alamaya başlayacaklar. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi