ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Esnafın misafirlerini güler yüzle karşılamasının çok kibar ve güzel bir tavır olduğunu vurgulayan Mustafa Çelik, “Kayseri’mizin esnafı güler yüzüyle müşterisini hep memnun eder. Büyük alışveriş merkezlerinde bu yakınlığı, samimiyeti ve sıcaklığı görmek her zaman mümkün değildir. Kayseri esnafımız tedbirlidir, dükkanında alış-veriş merkezlerindeki mağazalardan çok daha fazla ürün çeşidi bulundurur. Esnafımızın güler yüzü, muhabbeti her şeye değer. Biz de esnaf dostu bir belediye olarak esnafımıza yönelik hizmetlerimizle yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Mustafa Çelik Modern Semt Pazarları, Ticari Mekanlar, Yeni Esnaf Siteleri, Kocasinan Meslek Akademisi gibi esnafa yönelik projelerle esnafa destek olamaya devam edeceklerinin altı çizerek,” Esnafımızın kendini geliştirmesi, kazancını artırması, daha iyi mekanlarda, verimli ve kaliteli şartlarda çalışması için esnafımızın her zaman yanında olmaya, yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” sözünü yineledi.

 

Yeraltı Çarşısı esnafının ziyaretinden sonra Beşparmak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Mustafa Çelik, “Kocasinan’da yeni planlanacak yerlerde uygulayacağımız imar tarzı; yeşili bol, sosyal donatıları hazır, az katlı ve yatay şekilde olacak. Projelerimiz hep hayatı kolaylaştıran, insan odaklı, çevreye duyarlı, yeşil alanları bol ve yaşanabilir özellikler taşıyacak. Yaptığımız her işle farklılık oluşturacağız. Sadece Kocasinan’da değil Kayseri’de parmakla gösterilecek siteler yapacağız. Mahalle Evleri’nde yaşlı ve emeklilere yönelik lokali, bahçesi, kafeteryası, tv odası, kütüphanesi olacak. Uygun fiyatlara çay, kahve içecek, yemek yiyeceksiniz. Muhtar Evlerini de buraya katacağız. Belediye, Kaski, Elektrik Şirketi, Doğalgaz, Telekom’un vezneleri olacak. Taziye ve çeşitli toplantılar yapılabilecek. Hanımlarımızın kullanabileceği çok amaçlı salonlar bulunacak. Mahalle Evleri günlük hayatın merkezi olacak. Biz AK Partinin şemsiyesi altındayız, AK Parti’nin belediye başkanı olacağız ama seçildikten sonra herkesin başkanı olacağız. Buna da şimdiden söz veriyoruz” şeklinde konuşmasını noktaladı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı