ESNAFTAN BAŞKAN ÇELİK´E TAM DESTEK

ESNAFTAN BAŞKAN ÇELİK´E TAM DESTEK

BAŞKAN ÇELİK, SABAH ERKEN SAATLERDE YERALTI ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı´nı ziyaret etti ve kahvaltıda esnafla bir araya geldi. Başkan Mustafa Çelik´ten ve hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar Mustafa Çelik ile birlikte yatırım ve hizmetlerin devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflarca karşılandı. Esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Başkan Çelik, ?Rahmetli Babamın ?Sabah erken kalkan kişi ileri gider işi´ diye bir sözü vardı? dedi ve sabah erken saatlerde esnafla bir arada olmak istediğini söyledi. Esnafa Allah´tan hayırlı ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Başkan Çelik, ?Yeraltı Çarşısı´nda biz Büyükşehir olarak Kayseri tabiriyle dükkan sahibiyiz; ama hiçbir zaman mal sahibi kiracı ilişkisi içinde olmadık. Her ne ihtiyacınız olursa olsun gücümüz yettiğince gidermeye çalıştık. Havalandırmanın ve elektrik tesisatının yenilenmesiyle ilgili de arkadaşlarımız proje çalışmalarına başladı. İnşallah sizin için de uygun olacak bir zaman inşaatına başlayacağız. Bu vesileyle müjdeyi vermek istiyorum? dedi.

Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay da, esnaflarla birlikte Başkan Çelik´in her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, ?Sabahın erken saatlerinde misafirimiz olduğunuz için bizleri onurlandırdınız. Başkanımızın hizmetlerinden Kayseri halkı olarak ve sivil toplum örgütlerleri olarak memnunuz. İnşallah Başkanımızın 2019 Mart Mahalli Seçimlerinde bizlerin destek vermesi ve tekrar belediye başkanı olmasıyla Kayseri´ye yapılan hizmet çıtasının daha da yükseleceğine inanıyoruz. Yeraltı Çarşısı esnafı yönetim kuruluna güvenir. Esnafıma güvenerek Çelik Başkanımın tekrar seçilmesi için bütün mücadeleyi vereceğiz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, esnaftan gelen övgülere layık olacak hizmetleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Yeraltı Çarşısı´ndaki işyerleri ziyaret ederek esnafa ?Hayırlı İşler? temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti

Başkan Öztürk mazbatasını aldı

Kayseri Büyükşehir, TBB Dergisi'nde

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları’nın düzenlediği Bayramlaşma Töreni’ne katıldı

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri'de tarihe ve turizme sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat: Parkinson habercisi olabilir