ESNAFTAN DOLAR BOZDURANA

ESNAFTAN DOLAR BOZDURANA

ÜCRETSİZ EKMEK KAMPANYASI

Kayseri´de esnaf son dönemlerde artış gösteren döviz fiyatlarına karşı dolar bozdurup fişi ile birlikte gelen vatandaşlara ücretsiz olarak ekmek veriyor.


Kayseri´de 25 yıldır esnaflık yapan Ercan Ergin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yastık altlarındaki dolar ve altınlarını bozdurma talimatı verdiğini ve kendilerinin de dolar bozdurana ücretsiz şekilde ekmek vereceklerini söyleyerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

?Yüklü miktarda dolar bozduranların ekmekleri askıda kalıyor?
Esnaf Ercan Ergin, yaptıkları kampanyanın etkili olduğunu ve vatandaşlarla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın isteğini de yerine getirdiklerini belirterek, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seslenerek ´Dolarlarınızı ve altınlarınızı bozdurun´ dedi. Bizim de dövizimiz olmadığı için ancak vatandaşımıza hizmet olsun diye Sayın Cumhurbaşkanımızın isteğini yerine getirmek için bizler de böyle bir kampanya yaptık. Dolar bozduranlara ekmek ve ayrıca diğer ürünlerde de yüzde 10 indirim yaptık. Bu kampanya da etkili oldu. Dolar bozduran vatandaşlarımız fişlerini göstererek ekmeğini almaktadır. Yüklü miktarda dolar bozduranlar ise ihtiyacı olmadığından ekmekleri askıya bırakıyorlar. Onlar adına da hayır işlemiş oluyorlar. 50 dolar bozdurana 2 ekmek, 100 dolar bozdurana 5 ekmek, her dolar katına iki katı ekmek vermekteyiz. Vatandaşlarımız ile beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın isteğini yerine getiriyoruz? diye konuştu.
?TL´mize sahip çıkalım?
Ercan Ergin, bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu ifade ederek ekonomik savaşın üstesinden geleceklerine inandığını söyledi. Ergin, ?Vatandaşlarımızdan isteğimiz şudur, devletimize sahip çıkmalarıdır. Çünkü bu ülke kolay kazanılmadı. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olalım. İnşallah bu dış güçlerin verdiği ekonomik savaşı yeneceğimize de canı gönülden inanıyorum. Dolara dövize inat TL´ye devam diyoruz. TL´mize sahip çıkalım. Kendi milli paramızın değerini düşürmeyelim. TL´miz bizim değerli paramızdır? dedi.
250 dolar bozdurup fişi ile birlikte ekmek almak için fırına gelen vatandaş Halil Yılmaz ise doları istemediklerini ve bu tür kampanyaları olumlu bulduklarını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısını yerine getirdiklerini ifade etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"