ESRA ÖZDEN VE SAFA BEYDİLLİ

ESRA ÖZDEN VE SAFA BEYDİLLİ

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahit Özden´in kızı Naide Esra Özden ve Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreterlerinden Cafer Beydilli´nin oğlu Safa Beydilli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Milletvekili Taner Yıldız´ın şahitliğinde hayatlarını birleştirerek mutlu bir geleceğe yelken açtılar?

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahit Özden´in kızı Naide Esra Özden, hayatını Safa Beydilli ile birleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in kıydığı nikahta, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız genç çiftin nikah şahitliklerini yaptılar?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Özhaseki, nikah sonrası mutlu ve uzun soluklu bir evlilik hayatı için çiftlerin yapması gerekenler konusunda nasihatlarda bulunarak, ?Bugün burada onlarca yıldır beraber olduğumuz, dostluk ettiğimiz, kader birliği ettiğimiz arkadaşlarımızın yavrularının mürüvvetlerine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Allah mesut, bahtiyar etsin. Allah yavrularımızı iki cihanda aziz etsin. Çok güçlü şahitler ordusu huzurunda burada bu nikahı kıydık. En büyük nasihat, gençlerimizin anne ve babalarından gördükleri, o aile ortamında duydukları ve orada şahit olduklarıdır? şeklinde konuştu?

Genç çift mutlu bir evliliğe yelken açarken bu mutlu günde onları yalnız bırakmayan yakınlar ve dostları da uzun ömürlü bir evlilik olması temennisi ile düğünün gerçekleştiği mekanı terk ettiler?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor