EVİNDE HAREKET VAR, EVDE KAL

EVİNDE HAREKET VAR, EVDE KAL

Başkan Büyükkılıç, uzaktan eğitimin yanına uzaktan sporu da eklediklerini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, koronavirüs salgınının önlenmesi için sosyal izolasyona azami derecede uyulması gerektiğini belirtti. Başkan Büyükkılıç, izolasyonun sağlığın önemli unsurlarından sporu etkilememesi için uzaktan spor etkinliği planladıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, koronavirüs tehdidinin önlenmesi için devletimizin tüm kurumlarının gayret gösterdiğini ve yerel yönetimlerin de bu çalışmalara azami destek verdiğini belirtti. Devletimiz tarafından alınan tedbirler ve bu tedbirlere uyulması için yapılan çalışmaların sonuç verdiğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Virüsün en yavaş ilerlediği ülkelerin başında Türkiye’nin bulunması bir tesadüf değil, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devletimizin tüm kurumlarının fedakarca çalışmaları ve milletimizin bu çalışmalara verdiği destek sayesindedir” dedi.

Koronavirüs salgınının önlenmesi için yerel yönetimler olarak da elbirliği ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, yaptıkları çalışmalara ve aldıkları önlemlere bir yenisini daha ekleyerek kendi sağlıkları ve toplum sağlığı için evlerinde kalan vatandaşlara spor yapma imkanı hazırladıklarını dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş.’nin “Evinde Hareket Var” sloganıyla sabah ve akşam sporu yaptıracağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Evlerindeki hemşehrilerimiz Spor A.Ş.’mizin eğitmenleri eşliğinde günde iki seans spor yapma imkanı bulacaklar. Eğitmenlerimiz tarafından hazırlanan uzaktan spor imkanı Spor A.Ş.’mizin facebook ve ınstagram hesapları üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Yaklaşık yarım saat sürecek olan seanslar 26 Mart itibarıyla sabah saat 10.00-11.00, akşam ise 18.00-19.00 arası yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı beden ve ruh sağlığı için çok önemli olan spor etkinliğine katılmaya davet ediyorum” dedi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"