EYOF´TA İLK MADALYA SNOWBOARD´DAN

EYOF´TA İLK MADALYA SNOWBOARD´DAN

KAYSERİLİ AYDAN KARAKULAK, BRONZ MADALYANIN SAHİBİ OLDU ...

Erzurum´da dün açılış töreni ile başlayan Avrupa Olimpik Gençlik Kış Festivali´nde, ilk madalya snowboard branşında mücadele eden Kayserili Aydan Karakulak´tan geldi.
Palandoken Dağı´nda düzenlenen Snowboard PGS (Snowboard Paralel Büyük Slalom) Yarışmaları´nda ülkemizi temsil eden Aydan Karakulak, bronz madalya kazandı. Yarışmada altın madalyaya Rus Elena Boltaeva ulaşırken, gümüş madalyayı yine Rus sporcu Anastasia Kurochkina kazandı.
Temsilcilerimizden Zehra Gözdenur Geneşke ise yarışmayı 4´üncü sırada tamamladı.
Erkeklerde ülkemizi temsil eden Emre Boydak ise 4´üncü sırada yer alırken, Yavuz Dumlu 6´ıncı, Can Yılmaz Yıldırım ise 8´inci oldu.
Bronz madalya kazanan ilimiz sporcularından Aydan Karakulak yaptığı açıklamada şöyle dedi: ?Bayrağımızı göklerde dalgalandırdığım için öncelikle çok gururlu ve mutluyum. Hocalarımızla da sürekli irtibat halindeydik. Bana kendimi geliştirmem için tüm imkanları sundular. İmkanlar neticesinde başarı geldi. İnşallah bundan sonrası daha iyi olacak. Bundan sonra hedefim, Dünya Kupası ve Olimpiyatlar´da yarışmak. Oralarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bana destek olan annemi ve babamı çok seviyorum. Çok şanslıyım. Onlar, iyi ki benim annem ve babam. Onların çocukları olmaktan dolayı gurur duyuyorum.?
Yarışmada derece giren sporculara çiçek seremonisi düzenlendi. Dereceye giren sporculara çiçeklerini Gençlik ve Spor Müsteşar Yardımcıları Hasan Özaba ile Mustafa Çolak takdim etti.
Haber: Murat Turp



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak