EZAN´IN ASLINA DÖNÜŞÜNÜ

EZAN´IN ASLINA DÖNÜŞÜNÜ

BEŞ FARKLI MAKAMDA EZAN OKUNARAK KUTLANDI?

Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Memur-Sen Üyeleri Hunat Camii´nde kıldıkları Cuma namazı sonrası Mısır´ın devrik lideri Hafız Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılıp, hep birlikte Cumhuriyet Meydanı´na yürüdüler ve burada 5 farklı makamda ezan okuyarak, ?Ezan´ın aslına dönüşünü kutladılar.

Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Memur-Sen temsilcileri Hunat Camii´nde kıldıkları Cuma namazı sonrası hafta başında casuslukla yargılandığı davada savunmasını yaparken kalp krizi geçirerek Hak´ka yürüyen Mısır´ın devrik lideri Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kıldılar?

Mısır´ın demokratik serbest seçimlerle işbaşına gelen ilk Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazının ardınanbir basın açıklaması yapan Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş Mursi´nin hak bildiği yoldan dönmeyen bir mücahit olduğuna şahitlik ettikleirni vurgulayarak şöyle konuştu ?Kısa süren Cumhurbaşkanlığı döneminde başta Mısır halkı olmak üzere Filistin halkının ve mazlum Müslümanların problemlerine çözüm için çalışmalara başlayan, bu uğurda başta Türkiye diğer İslam devletleriyle yakın bir çalışması içerisindeydi. Şehit Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için kılınan cenaze namazı ve dualara destek olduğumuz gibi bugünde huzurunuzda Kayseri halkıyla beraber yeni bir gıyabi cenaze namazı kıldık. Biz şahitlik ediyoruz ki Muhammed Mursi hak bildiği yolda eğilmeden, bükülmeden korkmadan yürüyen bir mücahitti. ?

Basın açıklamasından sonra ellerindeki dövizlerle birlikte slogan atarak Cumhuriyet Meydanı´na yürüyen Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Memur-Sen ÜyeleriEzan´ın aslına dönüşünün, yani ezanın yeniden arapça olarak okunmasına başlanmasının yıl dönümünü kutladılar?. Beş farklı makamda okunan ezanla sevinçlerini dile getiren grup, Ezan´ın Türkçe okunması dayatmasının bir daha yaşanmamasını temenni ederek dua edip olaysız bir şekilde dağıldı?

HABER : C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor