?FABRİKADA BULUŞALIM´ TOPLANTILARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

?FABRİKADA BULUŞALIM´ TOPLANTILARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı (ÜSAİV) faaliyetleri kapsamında, sektöre katkı sunabilecek akademisyenlerin katılımı ile ?Fabrikada Buluşalım´ toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı (ÜSAİV) faaliyetleri kapsamında, sektöre katkı sunabilecek akademisyenlerin katılımı ile ?Fabrikada Buluşalım´ toplantılarının ilki gerçekleştirildi.
Kayseri Sanayi Odası´nın destekleriyle, Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı´nın organizasyonunda, Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi hocalarından oluşan heyet Kayseri Ulaşım A.Ş.´yi ziyaret etti. Burada işletme hakkında detaylı bilgiler alan heyet, yetkililerle karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, işbirliği yapabilecekleri başlıkları belirledi.
Toplantıya ÜSAİV Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ileKayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu da katıldı.
ÜSAİV Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, üniversite ve sanayinin birbirlerini tanıyıp daha iyi anlamasına vesile olacak bu toplantıya ev sahipliği yaptıklarından dolayı Genel Müdür Feyzullah Gündoğdu´ya teşekkür etti.
Birlikte çalışabilmek için önce her iki tarafın birbirini anlaması ve sorunları ortaya koyması gerektiğini ifade eden Başkan Büyüksimitci, ?Bugün dünyada endüstri 4.0 konuşuluyor. Ülke olarak biz daha 2.0 ile 3.0 arasındayız. Dünyanın en önde gelen markaları belli projelerde beraber çalışabiliyorlar. Gelişmiş ülkelerin sanayilerine baktığımız zaman doktoralı hatta profesör olmuş birçok mühendis çalıştığını görüyoruz. Bizimde bir yerden başlamamız lazım. Kuralları doğru koyarsak, bizimde birlikte iş yapabileceğimize inanıyorum? dedi.
Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ise, böyle bir platformu oluşturmalarından dolayı Başkan Büyüksimitci´ye teşekkür etti.
Dünyanın geldiği noktada işletmelerin artık tek başlarına ciddi başarılara imza atmalarının mümkün olmadığını ifade eden Genel Müdür Gündoğdu, şirket olarak kendilerinin birtakım üniversitelerle beraber çalıştıklarını belirterek, bu işbirliğinin artırılmasının kendilerine çok büyük faydalar sağlayacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : İHA

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı