FATİH PLASTİK

FATİH PLASTİK

ÇALIŞANLARI İLE PİKNİKTE BULUŞTU

Fatih Plastik çalışanlarını ve ailelerini piknikte buluşturdu? ?Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır´ sloganıyla yola çıkan ve bahçe sandalyelerinden masalara, taburelerden sehpalara kadar geniş ve zengin ürün çeşitliliğiyle ilimiz sakinlerine ve Ülkemize hizmet veren Fatih Plastik, Sarımsaklı barajında çalışanlarının aileleriyle piknik de bir araya geldiler
?Doğayla en uyumlu bahçe mobilyası´ olarak tanımladığı, tamamı geri dönüşümden üretilen bioGardelia markasının yanı sıra, tasarımlarıyla öne çıkan ve lüks segmentte kendine yer bulan yeni Novussi markalı ürünleriyle de göz dolduran Fatih Plastik, 40.bin m2 kapalı alanda 165 çalışanı ile üretim yaparak, ileri teknoloji makine parkuru ve yüksek AR-GE yatırımıyla geleceğin başarılarını bugünden şekillendirerek Ülkemize hizmet sunuyor.
Fatih Plastik, Sarımsaklı barajında düzenlediği tanışma ve kaynaşma pikniğinde çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirerek unutulmaz bir gün yaşadılar. Sarımsaklı Barajında yoğun katılım ile düzenlenen pikniğe iştirak eden Plastik çalışanları ile aileleri, doyasıya bir gün geçirdiler. Pikniğe Fatih Plastik İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Göksu, Satın Alma Müdürü Mehmet Tosun, tüm idari personel ile çalışanları ve aileleri iştirak etti.
Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Fatih Plastik Satın Alma Müdürü Mehmet Tosun, ? ramazan öncesi çalışanlarımıza moral ve motivasyon olması nedeniyle piknik düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu.
Çalışanlarımız ve aileleri birbirleriyle tanışsın kaynaşsın diye bu etkinliği düzenledik. 165 çalışanımız ve 17 idari personel ve onların aileleriyle pikniğe geldik. Piknikte canlı müzik, sabah kahvaltısı öğle yemeği ve çeşitli oyun aktiviteler var. Bunu gelenek haline getirip devamını tekrar yapacağız? dedi.
Pikniği organize eden Fatih Plastik sahibi ve yöneticilerine teşekkür eden Fatih Plastik çalışanları ile aileleri, haber ekibimiz aracılığıyla memnuniyetlerini dile getirdiler
Piknikte, et kavurma, pilav, ayran ve salata ikram edildi. Ayrıca Fatih Plastik tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti