FATMA ÇOLAKBAYRAKDAR

FATMA ÇOLAKBAYRAKDAR

KOCASİNAN´LI GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR ...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan ailesine katılan yeni nefeslere ?Hoş geldin bebek´ demeye devam ediyor. Fatma Çolakbayrakdar, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde, çocuklara hediyeler vererek, ailelerin hem gönlünü hem de hayır duasını aldı.

Fatma Çolakbayrakdar, ilk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi´ndeki Soyeşik ailesinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Almina bebeği ziyaret etti. Kocasinan ailesine yeni katılan bebeklere ?Gözün aydın´ ziyaretinde bulunduklarını belirten Fatma Çolakbayrakdar, ailelerin mutluluğuna ortak olmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Fatma Çolakbayrakdar, Almina bebeği kucağına alıp severek, ?Allah, analı babalı büyütsün, vatan sevdalısı hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bu yeni nefes, ailenize, Kocasinan´a, şehrimize ve ülkemize uğur, bereket ve güzellikler getirsin? dedi.

  Türk milletinin tarihi destanlarla dolu bir millet olduğunu vurgulayan Fatma Çolakbayrakdar, Türk annelerinin fedakarlıklarına da dikkat çekerek ?Bin yıllık Anadolu topraklarında Çanakkale de Kurtuluş Savaşı´nda ve diğer tarihi olaylarda aziz milletimiz destanlar yazmıştır. Bu topraklar için canını feda eden şehitlerimizin anneleri gözlerinden sakındıkları evlatlarını bu vatana feda etmiştir. Hangi millette bu kadar yiğit ana var. Üstad Mehmet Akif Ersoy´un dediği gibi ?Bastığın yerleri toprak deyip geçme tanı, düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı´. Bizler şehit ve gazi çocuklarıyız, torunlarıyız. O halde vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve ezanımız için daha çok çalışmalı ve evlatlarımızı; tarihimize, ecdadımıza yakışır şekilde yetiştirmeliyiz? ifadelerini kullandı.

Bayan Çolakbayrakdar, ziyaret ettiği Soyeşik ailesine Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan ?Hoş Geldin Bebek Seti? hediye etti. Almina bebeğin annesi ve anneannesi Fatma Çolakbayrakdar´a ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür etti.

Fatma Çolakbayrakdar´ın ikinci ziyareti ise Yenişehir Mahallesi´ndeki yeni doğan Talha Alp bebeğe oldu. Talha Alp´ı kucağına alıp bir süre seven Fatma Çolakbayrakdar, ailesi ve komşularına Başkan Çolakbayrakdar´ın selamlarını iletti. Talha Alp´ın ablası Sevim ile sohbet eden Fatma Çolakbayrakdar, küçük kızın isteğini yerine getirerek, saçlarını ördü.

Softa ailesi ve komşuları da Kocasinan Belediyesi´nin hediyesinden ve ziyaret çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti. Softa ailesinin hayır duasını alan Fatma Çolakbayrakdar´ın, aileyle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından ziyareti son buldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ