FATMA ÇOLAKBAYRAKDAR, EL ÖPTÜ GÖNÜL ALDI

FATMA ÇOLAKBAYRAKDAR, EL ÖPTÜ GÖNÜL ALDI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçe sakinlerinin daha güzel bir hayat sürdürebilmek adına alanda çalışırken eşi Fatma Çolakbayrakdar da sosyal projelerde eşine destek olmaya devam ediyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçe sakinlerinin daha güzel bir hayat sürdürebilmek adına alanda çalışırken eşi Fatma Çolakbayrakdar da sosyal projelerde eşine destek olmaya devam ediyor. Kocasinan bölgesinde ikamet eden yaşlı vatandaşları evinde ziyaret eden Fatma Çolakbayrakdar büyüklerin ellerini öptü, gönüllerini aldı.

Fatma Çolakbayrakdar ilk olarak Yenidoğan Mahallesi´nde ikamet eden Teslime Börklü teyzeyi evinde ziyaret etti. Yaşlı kadın, vaktinin çoğunu geçirdiği bahçesindeki divanın üzerinde uzun süre Fatma Çolakbayrakdar ile sohbet etti. Hatırlanmanın ve yalnız olmadığını bilmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Teslime Börklü,  ziyaretinden dolayı Fatma Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Fatma Çolakbayrakdar´ın bir sonraki ziyaret adresi Yenidoğan mahallesindeki Emiş Siler teyzenin evi oldu. Tansiyon ve şeker hastalığı ile tek başına mücadele eden 80 yaşındaki kadın ziyaretten duyduğu memnuniyeti gözyaşları ve mutluluk içinde ifade etti.

Günün son ziyaret adresi Cumhuriyet Mahallesi oldu. Sağlık problemleri yaşayan ve kimsesi olmayan 67 yaşındaki Cemile Arslan da Fatma Çolakbayrakbayrakdar´ı evinde misafir etti. Çolakbayrakdar, Cemile Hanıma yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti ve yaşlı kadının ellerinden öpüp hayır duasını alarak ziyareti sonlandırdı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor