FELAHİYE VE ÖZVATAN’DA MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

FELAHİYE VE ÖZVATAN’DA MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEDİ

Vali Şehmus Günaydın, her ay muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını bu defa Felahiye ve Özvatan ilçesinde görev yapan muhtarlarla yaptı.

İlk olarak Felahiye’de düzenlenen toplantıya Vali Günaydın, Felahiye Kaymakam V. Mehmet Ali Semiz, Felahiye Belediye Başkanı Vural Çoşkun, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın toplantının açılışında yaptığı konuşmada, muhtarları ziyaret ederek, sorunları birinci ağızdan dinleyip ilçemizin sorunlarını masaya yatırdıklarını çözümü için ilgili kurumları haberdar ederek hemen işe koyulduklarını belirtti.

İçinde bulunduğumuz Pandemi nedeniyle muhtarlara, ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ konusu ve uyulması gereken kurallar hususunda hatırlatmalarda bulunan Vali Günaydın, “Sağlık çalışanlarımızın işini kolaylaştırmak ve onlara destek olmak için bizim de kurallara uymamız gerekiyor.” dedi

Konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz veren Vali Günaydın gelen talep ve önerileri dinleyerek, çözümü konusunda ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Felahiye ilçemizdeki toplantının ardından Özvatan ilçemize geçen Vali Günaydın, burada da muhtarlarla bir araya geldi.

Özvatan ilçemizdeki toplantıya Vali Günaydın, İlçe Kaymakamı Erkan Adıbelli, İlçe Belediye Başkanı Halit Demir, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, “ Bizler bu tür ziyaretlerle muhtarlarımızı yerinde dinliyoruz, kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret ederek sorunları birinci ağızdan dinliyoruz. Büyükşehir Belediyemizle, diğer kurumlarımızla işbirliği yaparak, sorunlara çözüm arıyoruz.” diye konuştu.

Pandemi nedeniyle muhtarlarımıza çok iş düştüğünü ifade eden Vali Günaydın, “ ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ kuralına mutlaka uymalıyız ve gerekmedikçe evimizden çıkmamalıyız.” dedi

Konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz veren Vali Günaydın gelen talep ve önerileri dinleyerek, çözümü konusunda ilgili birim amirlerine talimat verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da