FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

KARAMAN, “HER HAKEMİN BİR TEORİSİ VAR, STANDARDI YAKALAYAMIYORUZ”

Süper Lig’in 12.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe ile karşılaştı ve mücadele 2-2 berabere son buldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Her hakemin ayrı bir teorisi var, standardı yakalayamıyoruz” dedi.

Süper Lig’in 12.hafta kapanış mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk oldu. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ardından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman, şöyle dedi: “İlk 45 dakikanın analizini yapacak olursak Kayserispor mevcut kadrosu ve rakip Fenerbahçe’ye karşı planlaması çok iyiydi. Hemen hemen pozisyon dahi vermedik. Kaptığımız toplarla atağa çıkabilseydik daha farklı işler yapabilirdik. İkinci yarı 2-0 başladı müthiş, Fenerbahçe’nin kulübede çok iyi oyuncuları var. 2-1’e geldi uzatma dakikasını görüp ona göre oyuncu değişikliği yapmak vardı aklımda. 2-2 bitmiş maç ama satranç gibi oynuyorsunuz. 90+5’te penaltı oldu oldu 9+7de verdi. Mete Kalkavan kusura bakmasın VAR’a çağırdın hocayı, o pozisyona penaltı veriliyorsa kabulüm. Her hafta 15 tane penaltı çalınır. Mete hoca Kasımpaşa-Ankaragücü oynarken bir penaltı verdi o hafta herkes bu penaltıya karşı çıktı. Fenerbahçe, Türkiye’yi temsil eden önemli bir kulüp, tersi olsaydı o dakikada aynı pozisyonda Mete Kalkavan ya da kim olursa olsun Cüneyt hocayı çağırıp bizim lehimize verir miydi? 2-0, 3-0 olacak durumlar vardı. Oyuncularıma da onu dedim neden 3-0 yapmadık. Önce teknik anlamda 2-0’dan 3-0 var mı yok mu oyuncu gelişimi için. Bunu söylesen hakemler uzatmalara sığınıyorlar.”

Karşılaşma sonrası Cüneyt Çakır ile saha içerisinde ne konuştuğu sorulan Hikmet Karaman, şunları kaydetti: “Hakemler de bizim arkadaşımız, üzülüyorum. Bilmediğimiz konuları soruyoruz. Orada da Cüneyt hocam bu pozisyonu oynattın VAR’dan çağırınca mecbur gidiyor, ‘çekti’ diyor. Ben de ‘o çekmeler çok var’ dedim. Diğerlerinde niye çağırmadı. Değmiş bırakmış, adam da kendini yere güzel atmış. Penaltıyı verdiğin dakika 90+7. Sen Cüneyt Çakır’sın, penaltıysa da penaltı ama bana göre bilemiyorum.”



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’