FENERBAHÇE MESAİSİ SÜRÜYOR

FENERBAHÇE MESAİSİ SÜRÜYOR

KAFKAS, ?ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ?

   Süper Lig´de bu hafta sonu Kadir Has Stadyumu´nda Fenerbahçe´yi konuk edecek olan Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Kulüp tesislerinde adeta kamp havasında gerçekleştirilen antrenmanları değerlendiren Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Fenerbahçe´yi eli boş göndermek istiyoruz? diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig´in 8.haftasında Fenerbahçe´yi konuk edecek olan Kayserispor, maç hazırlıklarına doludizgin devam ediyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılar günün idmanına düz koşu yaparak başladılar. Ardından ısınma çalışması yapan futbolcular antrenmanı kondisyon çalışması yaparak sürdürdü.
Antrenman öncesi açıklamada bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Fenerbahçe´den çekinmediklerini belirterek ?Galibiyet için ter dökeceğiz. Bizim için rakibin durumu veya konumu önemli değil. Biz kendi hesaplarımızla sahaya çıkacağız ve galibiyeti taraftarımızla paylaşacağız? diye konuştu.
Kafkas, açıklamalarına şöyle devam etti;?Hem ben hem de oyuncularım bu maçın önemini biliyoruz ve mental olarak bu karşılaşmaya her yönlü hazırız. Milli maç arasında da güzel bir antrenman dönemi geçirdik. Fenerbahçe maçını da çıkışımız için bir fırsat olarak görüyoruz. Fenerbahçe kadro ve oyun anlamında üst düzey bir takım olarak görünebilir. Ancak bizde galibiyet ve puan hasreti ile sahaya çıkacağız. Kaybedecek bir durumumuz yok. Kazanma arzusu kulüpte yerleşmiş durumda. Kulüp başkanından personeline kadar bir inanmışlık duygusu ile hazırlanıyoruz. Böylesine zor bir maçı sahamızda oynamak ise bizim için bir avantaj olacak. Çünkü taraftarımıza güveniyoruz. Onların destekleri ile bu maçın hakkını vereceğiz. Oyuncularımın da performanslarından son derece memnunum. Yarın akşam güzel bir sonuç ile sahadan ayrılacağız. Maçı almak için elimizden geleni değil fazlasını yapacağız. Bu Fenerbahçe´ye özgü değil, tüm takımlar için geçerlidir? (spor servisi)



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev