FESTA 2200 BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

FESTA 2200 BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

YARIŞLARIN STARTI, BAŞKAN ÇELİK´İN KATILIMI İLE YAPILDI

FESTA 2200 Bisiklet Festivali, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in katılımı ile belediye binası önünde yapıldı.

4 gün sürecek olan FESTA 2200 Bisiklet Festivali kapsamında gerçekleştirilecek birbirinden zorlu yarışların açılış programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ve yarışmacılar katıldı.

Belediye binasında önünde açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şöyle dedi: ?Kitle sporlarıyla ilgili çalışmaları ya kendimiz düzenliyoruz ya da organizasyonlara destek oluyoruz. Bugüne kadar binlerce kişinin katılımıyla ?Her Pedal Bir Nefes´ adı altında organizasyonlar yaptık. FESTA 2200 Bisiklet Festivali organizasyonuna da memnuniyetle katıldık. Bizim amacımız bu organizasyonu da geleneksel hale getirmek. Bu organizasyonumuza görme engelli kardeşlerimiz de iştirak edecek. FESTA 2200 Bisiklet Festivali, çok ciddi bir sosyal sorumluluk projesidir. Her işimiz sosyal ama bu tarz işlerle de şehrimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin hayatını engelsiz hale getiriyoruz. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in startıyla başlayan Erciyes FESTA 2200 Bisiklet Festivali´nin ilk gününde şehir merkezinde pedal çevirecek olan bisikletçiler, ikinci gün dünyanın en önemli sulak alanlarından Sultansazlığı Kuş Cenneti´ni turlayacak. Sporcular festivalin 3´üncü gününde ise Talas ilçesini ve Koç Dağı´nı aşacak. Festivalin son gününde ise 250 bisikletçi, Erciyes Dağı´nın Hacılar Kapı bölgesinde 40 km´lik parkurda yarışacak. FESTA 2200 Bisiklet Festivali, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in Büyükşehir Belediye binası önünden verdiği  start ile başladı.

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti