FETÖ ABLALARI

FETÖ ABLALARI

ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK?

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ´FETÖ/PDY örgütüne yönelik olara devam eden operasyonlar kapsamında örgüte gelir sağlamak maksadı ile il merkezi ve çevre ilçelerde himmet adı altında bağış toplamak, toplantı ve gazete aboneliğini organize etmek suçlamaları ile göz altına alınan ve 15 Temmuz sonrası öğretmenlikten ihraç edildikleri öğrenilen 13 kadın göz altına alındı?
İl Emniyet Müdürlüğü´nün ´FETÖ/PDY örgütü içinde ?Abla´ statüsü ile görev yaptıkları tesbit edilen şahıslara yönelik olarak yürütülen operasyonda öğretmenlikten ihraç edilen 13 kadın gözaltına alındı.
Emniyette ifadeleri tamamlanan ´FETÖ Ablaları´nın, Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak´ın eşi Aliye Boydak´a bağlı olarak himmet adı altında örgüte yardım toplamak, toplantı ve gazete aboneliği yapma işlerini organize ettikleri ileri sürüldü.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan ve yapı içerisinde ´ablalık´ yaptığı tespit edilen Selanga S.Y., Bedir Y., Ahsen D., Hatice K., Nilgün B., Lütfiye K., Gülay Ö., Emine Ö., Hanife N., Zeliha B., Rukiye A., Hülya G. Kayseri´de, Hülya B. ise Ankara´da polis tarafından gözaltına alındı.
FETÖ ablaları, Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi´ndeki Adli Tabipliğe getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan FETÖ ablalarının öğretmen olduğu ve 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edildiği belirtildi.
HABER MERKEZİ?



İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü