FETÖ OPERASYONLARINDA SON HALKA

FETÖ OPERASYONLARINDA SON HALKA

BARO BAŞKAN YARDIMCISI İLE BİRLİKTE 13 KİŞİ GÖZALTINDA ...

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY´ye üye oldukları, terörizme finans sağlamak iddiasıyla özel bir hastaneye operasyon düzenlendi. Aralarında doktor, hastane personeli ve baro başkan yardımcısı ile bir avukatın da bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/ PDY´ye üye soldukları, terörizme finans sağlamak iddiasıyla özel bir hastane çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Dr. Mustafa D., Suzan D., Safiye E., Özlem C., İhsan A., Ahmet Ç., Mustafa B., Levent B., Serkan Y., Birsen Y., Necla C. İle Baro Başkan Yardımcısı Avukat Orhan E.ve gelinlik satıcısı Fatma B. sağlık kontrolünün ardından haklarında işlem yapılmak üzere Emniyet Müdürülüğü´ne ne sevk edildiler.
Haklarında göz altı kararı çıkartılan A.B. ve K.A.´nın da FETÖ davasından tutulduğu öğrenilirken, söz konusu operasyonlarla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmek üzere yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı: "KOM Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY´ye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında özel bir hastanenin yönetici ve çalışanları ve bunlarla ilgili, 13 kişi hakkında gözaltı ve arama kararı yerine getirildi. Şüpheliler hakkında FETÖ/PDY´ye üye olmak, terörizme finansman sağlamak ve Cumhurbaşkanı´na hakaret suçlarından işlem yapılacaktır. KOM Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde adı geçen şahısların sosyal paylaşım sitelerinde FETÖ/PDY ile ilgili paylaşımlarının olduğu şahısların ve ailelerinin kapatılan okullarda kayıtların olduğu, FETÖ/PDY ile irtibatlı olduğu için faaliyetleri durdurulan bankalarda hesaplarının olduğu ve yine kapatılan derneklerde kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir" denildi.
HABER MERKEZİ



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi