FETÖ´CÜ HACKERLER HESAP VERDİ

FETÖ´CÜ HACKERLER HESAP VERDİ

7´Sİ TUTUKLANDI, 1´İ DE ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST KALDI ?

Kayseri merkezli olarak 7 ilde düzenlenen operasyonda, siyasilerin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek kişisel bilgilerini ifşa ettikleri, devlet büyüklerine yönelik tehdit içerikli paylaşımlarda bulundukları, Whats-App programında ´Yurtta Sulh Konseyi´ isimli grup kurarak devlet görevlilerini tehdit ettikleri belirlenen şüpheliler hakim karşında hesap verdi? Duruşma sonrası 7 zanlı tutuklu yargılanmak üzere demir parmaklıklar ardında gönderilirken, 1´i de yurtdışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest kaldı?
Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve Kayseri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu Kayseri merkezli İstanbul, İzmir, Bursa, Hatay, Aksaray ve Çankırı illerinde eş zamanlı yapılan operasyonla; 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisine siber saldırı gerçekleştirerek birçok Bakan ve Milletvekillerine ait kurumsal e-posta adreslerini ve sosyal medya hesaplarını ele geçiren, Devletin Güvenliği veya İç, Dış Siyasal Yararları Bakımından Niteliği İtibarıyla Gizli Kalması Gereken Bilgileri sosyal medya hesapları ve sitelerde yayınlayan, birçok sanatçı ve gazeteciye ait sosyal medya hesaplarını ele geçiren ve kişisel bilgilerini ifşa eden, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve milletvekillerine tehdit ve hakaret içerikli, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılayan paylaşımlar yapan, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Whats-App programında ´Yurtta Sulh Konseyi´ isimli grup oluşturan ve grup yöneticisi Albay isimli şahsın, darbe girişimi sonrası yakalanan FETÖ mensuplarının serbest bırakılması aksi halde tekrar darbe girişiminin başlayacağı konusunda mesaj yayınlayan hacker grubuna yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla yakalanan şüphelilerden; Yasin Y. Cumhuriyet Başsavcılığından, Ali Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yurtdışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Çıkarıldıkları mahkemece, Çağrı E. isimli şahıs Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma suçundan, Yusuf E., Alp Can Ö., Yusuf Y., Osman D., Alparslan Ç. ve Seyit Cem Y. Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye olma ve tüm şüpheliler aynı Türk Ceza Kanunu maddeleri doğrultusunda tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildi?



Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

Sokak satıcılarına darbe

Polisten ‘kumar’ operasyonu

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası

Hastaneye gitmek için bindiği otomobilde öldü

Kayseri'de kaçakçılara göz açtırılmıyor