FETÖ´NÜN ADLİYE YAPILANMASI

FETÖ´NÜN ADLİYE YAPILANMASI

HÂKİM ÖNÜNDE HESAP VERDİ?

FETÖ/PDY´nin adliye yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında icra müdürü, seçim müdürü, zabıt katibi ve infaz koruma infaz memurları bulunan 17 şüpheli hakim önünde hesap verdi? Duruşma sonunda şüphelilerden 2´si tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderilirken, 15´i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı?

FETÖ/ PDY terör örgütünün Kayseri, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir ve Sivas´taki adliyelerden sorumlu ´Adliye imamı´ olduğu belirtilen öğretmen Ali V., geçtiğimiz günlerde Sivas´ta yakalandı.

Kayseri TEM Şubesi´ne getirilen şüpheli buradaki ifadesinde örgütün adliyelerdeki yapılanması hakkında detaylı bilgi verdi?

Bu bilgiler doğrultusunda genişletilen soruşturma kapsamına Kayseri Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince 4 gün önce yapılan operasyonda aralarında yazı işleri müdürü, icra müdürü, seçim müdürü, zabıt katibi, mübaşir ve koruma infaz memurları bulunan 17 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden yazı işleri Müdürü M.S.Ö ve Adalet Bakanlığı emrinde, cezaevlerinde öğretmenlik yapan A.H. tutuklanarak, cezaevine konuldu. 15 şüpheli ise adli kontrol getirilerek salıverildi?



Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi