FETÖ´NÜN ?ASKERİ MAHREM İMAMLARI´

FETÖ´NÜN ?ASKERİ MAHREM İMAMLARI´

DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINA GÖNDERİLDİ?

FETÖ/PDY terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik olarak ilimizde gerçekleştirilen  operasyonda gözaltına alınan 23 zanlıdan  17 isim  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  demir parmaklıklar ardına  gönderildi?

Mahrem yapılanma içinde faaliyet yürüten ve yönetici pozisyonunda olan sivil imamlarla askeri personele yönelik 11 Nisan tarihinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Kayseri merkezli yapılan operasyonda Batman, İzmir, Yalova ve Elazığ´da 24 kişinin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Çalışmalar sonucunda Kayseri´de 19, Yalova ve Elazığ´da birer kişi olmak üzere 21 kişi yakalanmıştı. Operasyon kapsamında gözaltı kararı bulunan 28 kişi içinde 17 kişinin aktif olarak hava astsubayı, 11 kişinin ise ihraç öğretmen, Sağlık Müdürlüğünde mühendis, özel okulda aktif öğretmen, üniversite çalışanı ve bilgi işlemci olarak çalıştıkları belirlendi. Sivil olan 11 kişinin mahrem yapılanma içerisinde astsubayların sorumlu olduğu ve bir kısmının örgüt içerisinde yönetici pozisyonunda olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalarda askeri mahrem sorumluların örgüt içinde öğretmen, astsubayların ise öğrenci olarak tanımlandıkları belirlendi.

Gözaltına alınan 23 kişi haklarındaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişti. Zanlılardan 17´si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 6 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi