FETÖ´NÜN BAĞ EVİ İMAMLARI

FETÖ´NÜN BAĞ EVİ İMAMLARI

TOPLANTI HALİNDE YAKALANDI ...

FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Emniyet Müdürlüğü ekipleri örgütün il yapılanmasında görev aldıkları iddia edilen ve 15 Temmuz süreci sonrasında bağ evlerinde toplanarak himmet ve sohbet toplantılarını sürdüren 12 kişi toplantı halinde iken suçüstü yakalanarak hakim karşsına çıkartıldılar? Yapılan yargılama sonucu 10 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar?.
Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY örgütünün Kayseri yapılanmasında görev alan bazı kişilerin, 15 Temmuz süreci sonrasında ilimizin merkeze yakın çevre mahallelerinde bulunan bağ evlerinde gizlice bir araya gelerek sohbet ve himmet toplantıları düzenlemeye devam ettiklerini belirledi.
Bu kişilerin özellikle cezaevinde bulunan örgüt mensuplarının ailelerine maddi destekte bulunmak amacıyla yardımlar topladıkları iddia edilirken , polisin sıkı takibi sonrası gerçekleştirdiği operasyonda, örgütün oturma düzenleyen toplantı imamları oldukları ileri sürülen Hanifi Y., Muaz B. ile esnaf Mehmet A., Altan A., Hacı Ali D., Mahmut A., Mustafa A., Selçuk A., Fuat G., İbrahim Ş., İhsan Y. ve Ali K. toplantı halindeyken yakalanarak gözaltına alındı.
Göz altı sonrası Emniyete getirilen şüpheliler buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ndeki sağlık kontrolünden geçirilerek hakim karşısına çıklartılmak üzere adliyeye sevk edildiler?.
Yapılan yargılama sonucu Mehmet A., Altan A., Mahmut A., Selçuk A, İbrahim Ş, İhsan Y., Ali K, Hanifi Y.,Muaz B., Mustafa A. Tutuklanarak ceza evine gönderilirken, Hacı ALİ d. VE Fuat G.ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar?.



Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı