FETÖ´NÜN İMAMLARI

FETÖ´NÜN İMAMLARI

YENİ HAİNLİKLER PLANLARKEN YAKALANDI?

15 Temmuz ?Darbe Kalkışması´ sonrası Fetullahçı Terör Örgütü´ne yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdüren Kayseri Emniyeti son operasyonu ile hainlere büyük bir darbe indirdi... Fetö´nün Elazığ, Adıyaman ve Kayseri İl İmamı ve Adıyaman Üniversitesi sorumlusu olduğu öğrenilen beş hain Talas´ta bir apartman dairesinde yeni hainlikler planlamak üzere toplantı halinde iken ele geçirildiler?
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerinin koordineli çalışmalarında, adli makamlardan alınan kararlar doğrultusunda FETÖ/PDY terör örgütü içerisinde üst düzey faaliyet gösterenlerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda önceki gece Talas ilçesinde bir apartmana gerçekleştirdikleri operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü´nün Elazığ ve Kayseri İl İmamı ve Adıyaman Üniversite sorumlusu olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen ve haklarında ´Silahlı terör örgütüne üye olma´ suçlarından yakalama emri bulunan Elazığ İmamı Mehmet D., Adıyaman ve Kayseri İmamı Habip B., Adıyaman Üniversitesi Sorumlusu Serdar S. ile bu örgüt mensuplarının ilişki içerisinde olduğu Hamdi C. ve Hüseyin E. İsimli hinler toplantı halinde iken ele geçirildi?
Aldığı ağır darbelerle kaynak sıkıntısına düşen örgüte gelir elde etmek maksadı ile himmet toplama faaliyetlerini canlandırmaya çalışan ve operasyon sonrası gözaltına alınan hainlerden Habip B.´nın 6 yıl Adıyaman İl İmamlığı yaptıktan sonra Sıtkı B.´nın yerine Kayseri´ye atandığı öğrenilirken Emniyet´in bu hainlerin sorgulanması ile ilgili 10 gün gözaltı süresi istediği öğrenildi?
Haber Merkezi?



Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı