FEVZİ AMCA , 40 GÜNLÜK NÖBETİNİ NOKTALADI?

FEVZİ AMCA , 40 GÜNLÜK NÖBETİNİ NOKTALADI?

17 Aralık´ta Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yakınlarında yaşanan ve 14 mehmetciğin şehadet şerbeti içtiği hain patlamanın ardından olay yerindeki otobüs durağında nöbet tutmaya başlayan Fevzi Kurtoğlu isimli vatandaş 40 günlük nöbetini nihayetlendirdi?

17 Aralık´ta Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yakınlarında yaşanan ve 14 mehmetciğin şehadet şerbeti içtiği hain patlamanın ardından olay yerindeki otobüs durağında nöbet tutmaya başlayan Fevzi Kurtoğlu isimli vatandaş 40 günlük nöbetini nihayetlendirdi? Caddede izi kalan şehit kanını öperek nöbetine nokta koyan Fevzi Amca kendisine destek vermek için gelen ilimiz sakinlerinde de lokum ikram etmeyi ihmal etmedi?
17 Aralık 2016 ? Cumartesi günü Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yakınlarında Talas Bulvarı üzerinde yaşanan ve 14 mehmetciğin şehadet şerbeti içtiği hain patlamanın ardından olayın yaşandığı otobüs durağında gün boyu nöbet tutmaya başlayan 62 yaşındaki Fevzi Kurtoğlu, 40. gününde nöbetini nihayetlendirdi? 40 gün boyunca sabah erken saatlerde patlama yerine gelerek elindeki Türk bayrağı ile akşama kadar bekleyerek nöbet tutan Fevzi Amca Kur´an-ı Kerim tilaveti ile nöbetini noktalarken göz yaşlarına da hakim olmadı?
Hain patlama sonrası olay yerinde kalan kahraman şehitlerimize ait kan izlerini öpen Fevzi Amca kendisine destek vermek üzere gelen ilimiz sakinlerine lokum ikram etmeyi de ihmal etmedi?
Fevzi AMCA´nın 40 günlük nöbetine nokta koyarken onu yalnız bırakmayan şehit yakınları ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Fevzi Amca ?ya şükranlarını sundular? Dernek başkanı Ali Yavuz yaptığı kısa değerlendirmede " Biz pes etmedik ve Türk milleti olarak dimdik ayakta durduk. Durmaya da devam edeceğiz. Bu hainlere karşı gereken yapılana kadar, bu hainler yok olana kadar biz buradayız. Bizler devamlı karşılarında olacağız. Fevzi Kurtoğlu ağabeyimiz nasıl ki soğuk ve kış demeden 40 gün burada nöbet tutup şehitlerimize ahde vefa gösterdi. Şehitlerimize sahip çıktığından dolayı Fevzi Kurtoğlu ağabeyimize teşekkür ediyoruz. " ifadelerini kullandı.
40 günlük ahde vefa nöbeti ile ilimiz sakinlerinin sempatisini ve sevgisini kazanan Fevzi Amca nöbet mahallini terk ederken yaptığı değerlendirmede ise şehitlerin ruhlarının kendisine kuvvet verdiğini vurgulayarak "40 gün burada bekledim. Şehitlerimizin ruhları bana kuvvet verdi. Üşümedim, acıkmadım ve yılmadım. 40 gün daha olsa dururum. Hakkım varsa helal olsun. Onlarda bize haklarını helal etsinler. Bundan sonrada her ayın 17´sinde yine buraya geleceğim? dedi..
HABER: U.ALTUNER



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”