FİNAL OKULARI´NDAN

FİNAL OKULARI´NDAN

HASTANE BAHÇESİ´NDE 23 NİSAN KUTLAMASI ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından yataklı tedavi gören çocukların mahrum kalmaları için harekete geçen Final Okulları Fevziye Mercan - Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi bahçesinde kutlama gerçekleştirdi? Final okulları sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte minik yürekler gerçekleştirdikleri gösterilerle hasta arkadaşlarına moral verirken ülkemizin aydınlık geleceği için de umut oldular?
Final Okullarınca Fevziye Mercan - Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalar Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı´nın mini konseri ile start verdi?
Final okulları öğrencilerince hasta arkadaşlarına moral vermek ve çocuk bayramından faydalanmaları için hazırladıkları gösteriler beğeni ile izlendi? Özellikle minik yüreklerin oynağı zeybek ve halk oyunları katılımcılardan ve hasta çocuklardan büyük alkış aldı.
Final okulları ilköğretim okulu müdürü Bekir Alp sosyal sorumluluk projesi dahilinde final okulları olarak Erciyes Üniversitesi Fevziye Mercan - Mustafa Eraslan çocuk hastanesinde yatmakta olan hastalar için kutlama programı düzenlediklerini belirterek ?Final Okulları olarak sosyal sorumluluk projelerimiz yıl boyunca devam edecek. Tüm çocukların 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramını kutluyorum ?değerlendirmesinde bulundu?
Fevziye Mercan - Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi Müdür Yardımcısı Necla Güngör Camuzcu´da ?Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesi olarak her yıl 23 nisan etkinliğini çeşitli sponsorlar eşliğinde kutlamaktayız bizlere katkı veren kuruluşlara teşekkür ederiz.amacımız hasta yatan çocuklarımıza moral vermek ve onlara 23 nisan coşkusunu yaşatmak çocuklar bizim geleceğimizin teminatı bizlerde onları bir nebze mutlu edersek bizde çok mutlu oluyoruz? diye konuştu?
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı´nı kutlayan bazı çocuklarda mikrofonlarımız aracılığıyla duyğularını dile getirerek etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi