FIS SNOWBOARD DÜNYA KUPASI SONA ERDİ

FIS SNOWBOARD DÜNYA KUPASI SONA ERDİ

ÜNAL ?TÜRKİYE´NİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK?

 

Ülkemizin ilk kez ev sahipliği yaptığı FIS Snowboard Dünya Kupası Erciyes Dağında gerçekleştirildi? Finallerde dereceye giren sporcuların ödüllerini Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın verdiği şampiyona sis ve olumsuz hava koşulları nedeni ile güçlükle tamamlanırken, Kültür ve Turizm Bakanı Ünal ?Şampiyona ülkemizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacak? değerlendirmesinde bulundu?
Erciyes Kayak Merkezi´nde düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası´na 18 ülkeden 85 sporcu katıldı. Yoğun sis altında yapılan yarışlara ilimiz sakinlerinin ilgisi de büyük oldu?
Şampiyonayı takip etmek üzere ilimize gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve onlara eşlik eden Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı´nın da katılımı ile daha da renklenen şampiyona olumsuz hava koşullarına rağmen eksiksiz tamamlandı?.
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş dereceye giren sporcuların ödüllerini takdim ederken, Turizm Bakanı Ünal yaptığı değerlendirmede Türkiye´de ilk defa Erciyes Kayak Merkezi´nde düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası´nın, Erciyes Kayak Merkezi´nin ve Türkiye´nin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak ?Gelecek yıllarda çok daha fazala yarışmalara ev sahipliği yapacağız? ifadesini kullandı?.
HABER: C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da