FİŞLENMEM NEDENİYLE KAYSERİ’YE ATANAMADIM

FİŞLENMEM NEDENİYLE KAYSERİ’YE ATANAMADIM

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri Tokat’tan Kayseri Valiliğine atanan Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Vali Yılmaz’a hayırlı olsun diyen Cemiyet Başkanı Altınkaya, Kayseri basını

            Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Başbakanlık Basın Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Kayseri’de faaliyet gösteren haber ajanslarının temsilcileri ve bir grup gazeteci geçtiğimiz günlerde Kayseri Valiliği’ne atanan Şerif Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
             Vali Yılmaz’a Kayseri basını hakkında bilgiler veren Cemiyet Başkanı Altınkaya, “Kayseri basını geçmişinden bugüne tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde çalışmış ve şehrin menfaati konusunda her türlü desteği vermiştir. Bu birlik beraberliği sizin öncülüğünüzde devam ettireceğimizde inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
    Altınkaya, daha sonra yerel ve genel olarak gazetecilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin bulunduğu bir dosyayı Vali Yılmaz’a verdi.
            Vali Şerif Yılmaz’da gazetecilerle birlikte mesai yaptıkların belirterek “bizlerde sizlerde kamu görevi yürütüyoruz. Haber alma ve yayma görevi sizlere Anayasalar tarafından verildi. Ancak haberleri yaparken de farklı aktarmamak lazım. İlk geldiğim gün burada bazı açıklamalarım oldu. Ancak farklı yorumlarda yapıldı. Ağzımızdan çıkan neyse onu aktarmamız lazım. Kayseri’ye atanmam ile ilgili demokratik olmayan bir şekilde benim Kayseri’ye gelmem engellendi. Bugün o fişlemeyi yapanlar bugün hesabını veriyor. İlk gün bunu çok açık söylemedim ama. Baktım ki başka türlü yorumlar yapılmaya başlanıyor, hiç gerek yok. 2003’te Kayseri’ye atanmam fişleme nedeniyle engellendi. Ama bugün aynı makamda oturan sayın Cumhurbaşkanı bugün kendi iline vali olarak atadı. Buna Türk demokrasisinin geldiği nokta adına bir vatandaş olarak da en fazla sevinen benim. Kendim Vali olduğum için değil, demokrasimizin geldiği nokta adına en çok sevinen benim. Ben bunu Sayın Cumhurbaşkanımızın kendi huzurlarında da söyledim ve kendilerine de teşekkür ettim. Çünkü, demokrasi sadece birileri için değil Türkiye’de yaşayan herkes için gerekli. Herkesinde o demokrasiden istifade etme hakkı var. Bu hakkı kullandığım için Türkiye’de ki en bahtiyar insanlardan biride benim.” şeklinde konuştu.

 



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor