FLAMİNGO DE LUXE´DEN FRANCHİSİNG ANLAŞMASI

FLAMİNGO DE LUXE´DEN FRANCHİSİNG ANLAŞMASI

İlimizin tanınmış eğlence merkezlerinden Flamingo De Luxe Kırşehir´li iş adamlarından Hasan Eraslan ile imzalanan Franchising Anlaşması ile şehir dışına açılma yolunda ilk adımı attı.

İlimizin tanınmış eğlence merkezlerinden Flamingo De Luxe Kırşehir´li iş adamlarından Hasan Eraslan ile imzalanan Franchising Anlaşması ile şehir dışına açılma yolunda ilk adımı attı. Flamingo Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında firmanın yol haritası hakkında değerlendirmelerde bulunan Flamingo De Luxe Düğün ve Balo Salonu Sahibi Mustafa Tokgöz, Kırşehir Flamingo De Luxe Salonu´nun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti?

2003 yılından bu yana ilimiz insanına hizmet veren  Flamingo Tesisleri´nin yurt geneline yayılma anlamında ilk adım olarak nitelendirilen  Franchising Anlaşmasının imza törenine  Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Müsiad Başkanı Mehmet Kütahneci,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya,  basın mensupları ve anlaşmanın tarafları Flamingo De Luxe Salonları Sahibi Mustafa Tokgöz ile Kırşehirli İş Adamı Hasan Eraslan katıldı.                                                Firmasının yol haritası konusunda kamuoyunu bilgilendiren  Flamingo De Luxe Salonları Sahibi Mustafa Tokgöz ?İlk Franchising Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı olsun. Yurt içi ve yurt dışından gelen tekliflere rağmen isim hakkımızı şu an Kırşehir´li dostlarımızla paylaşıyoruz. Kırşehir´de güzel işlere imza attıktan sonra gelen teklifleri değerlendireceğiz.? değerlendirmesinde  bulundu.

Anlaşmanın diğer tarafı Kırşehir´li iş adamı Hasan Eraslan´da ?1989 yılından bu yana hizmet sektöründe çeşitli faaliyetlerde bulunmamıza rağmen ilk deneyimimiz olan organizasyon sektörü için ayrıca heyecan duyuyorum. Kırşehir´den sonra da diğer illerde hatta yurt dışında da Flamingo De Luxe açılarak marka zinciri oluşturmaya devam edecektir.?ifadesini kullandı?

Konuşmaların ardından taraflar Franchising Anlaşmasına imza atarak, hayırlı olması temennisinde bulundular.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"