FORUM KAYSERİ´DE OKUL ALIŞVERİŞİ

FORUM KAYSERİ´DE OKUL ALIŞVERİŞİ

Tüm ziyaretçilerine ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşatan Forum Kayseri, ?´Okula Dönüş Kampanyası´´ ile ziyaretçilerini yine hediye yağmuruna tutuyor.

Tüm ziyaretçilerine ayrıcalıklı  alışveriş  keyfi  yaşatan  Forum  Kayseri,       ?´Okula Dönüş Kampanyası´´ ile ziyaretçilerini yine hediye yağmuruna tutuyor.

Ziyaretçilerine her zaman en kaliteli ve en keyifli etkinlikleri sunan Forum Kayseri, bu yıl da ´´Okula Dönüş Kampanyası ve Etkinlikleri´ ile ailelerin ve öğrencilerin okul alışverişine renk katıyor.

Okul zilinin çalacağı tarihi, çocuklarla birlikte bir şenlik havasında karşılamaya hazırlanan Forum Kayseri, 11-17 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği kampanyayla, 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerini çantadan kaleme, boyadan cetvele kadar pek çok okul ihtiyacının bulunduğu muhteşem bir okul seti ile ödüllendirecek.

09-24 Eylül tarihleri arasında Forum Kayseri´nin düzenlediği ?Hayalimdeki Oyuncak? okula dönüş etkinliğinde ise çocuklar, hayal güçlerini çizime dönüştürürken hem eğlenecek hem de tasarladıkları oyuncaklara kavuşacak.

 ?Hayalimdeki Oyuncak? etkinliği üç ana bölümden oluşacak. İlk bölümde çocuklar, etkinlik alanında kendilerine yardımcı olan genç ressamlar eşliğinde hayallerindeki oyuncağı kağıda dökecek. İkinci bölümde çocuklar üzerinde bir sürü delik ve rakam olan yaşlarına uygun şablonları kendileri için özel hazırlanmış sivri uçlu olmayan büyük iğneler ve renkli iplikler ile sırasıyla birleştirecek ve sonunda hangi oyuncağı yaptığını keşfedecek. ?Hayalimdeki Oyuncak? etkinliğinin son bölümünde ise çocuklar, keçeden şablonların içlerini dolduracak ve oyuncaklarına kavuşacaklar. 

Atölyeler hafta sonu toplam 8 seans şeklinde yapılacak ve 5-12 yaşları arasındaki 240 çocuk hayalindeki oyuncağı tasarlayabilecek.

Etkinliklere katılım için 09-24 Eylül tarihleri arasında Forum Kayseri´deki mağazalardan aynı gün içerisinde toplam 150 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekiyor.

Forum Kayseri, tüm aileleri çocukları ile birlikte sürpriz ve eğlence dolu okula dönüş etkinliğine davet ediyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”