FUHUŞ YAPILAN 12 EV KAPATILDI

FUHUŞ YAPILAN 12 EV KAPATILDI

KAYIP OLARAK ARANAN 103 ŞAHISTAN 95´İ BULUNARAK AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince 15 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda fuhuş yapıldığı belirlenen 12 ev kapatıldı. Ayrıca Kayıp Şahıslar büro Amirliğince yapılan çalışmalarda ise kayıp olarak aranan 103 şahıstan 95´i bulunarak ailelerine teslim edildi.

Belirtilen tarihlerde Cinayet Büro Amirliğince 5´i kasten öldürme, 3´ü ise kasten yaralama olmak üzere toplam 8 olayla ilgili olarak yapılan çalışmalarda yakalanan 20 şüpheliden 8´i tutuklandı. Olaylar ile ilgili 2 adet tabanca, 8 adet bıçak ele geçirildi.

Gasp Büro Amirliğince belirtilen tarihlerde 1´i yağma, 3´ü görevi yaptırmamak için direnme, 1´i tehdit olayı olmak üzere işlem yapılan 5 olayda 13 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edilirken, şüphelilerden 6´sı tutuklandı.

Ahlak Büro Amirliğince 4´ü kumar oynanması için yer ve imkân sağlama, 1´i 1072 SKM olmak üzere toplam 5 olaya adli işlem; 21 fuhuş olayına ise idari işlem yapıldı. Olaylarla ilgili yakalanan 28 şahıstan 1´i hakkında adli kontrol kararı verilirken fuhuş yapıldığı tespit edilen 12 ev ilgili komisyon kararı ile kapatıldı.

Hırsızlık Büro Amirliği 9´u ikametten hırsızlık, 8´i işyerinden ve kurumdan hırsızlık, 5´i açıktan hırsızlık, 1´i güveni kötüye kullanma olayı olmak üzere işlem yapılan 23 olayda yakalanan 30 şahıstan 9´u tutuklandı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise 7´si oto, 5´i motosiklet hırsızlığı olmak üzere meydana gelen 12 olayda kentten çalıntı olan 5 adet oto ile 8 adet motosikleti bularak sahiplerine teslim etti. Olaylarda gözaltına alınan 29 şahıstan 9´u tutuklandı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda kentte haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 670 şahsı yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şahıslardan 229´u tutuklandı.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince işlem yapılan 3 dolandırıcılık olayında yakalanan 12 şahıstan 7´si tutuklandı.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda ise kayıp müracaatı alınan 103 şahıstan 95´i bulundu.


Haber Kaynak : İHA

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza