FUTBOL CAMİASI TERÖRÜ LANETLEDİ

FUTBOL CAMİASI TERÖRÜ LANETLEDİ

KAYSERİSPOR ?MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN?

Türk futbol camiası, Hakkari Yüksekova´da terör örgütü PKK´nın hain saldırısı sonucunda şehit düşen Astsubay Serkan Karakaya´nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için vefat ve başsağlığı mesajları paylaştı. Kayserispor yayımladığı mesajda ?Milletimizin başı sağ olsun? dedi.

Futbol camiası ve kulüpler olarak terör bir kez daha lanetlendi. Hakkari´nin Yüksekova bölgesinde önceki gün meydana gelen saldırıda şehit düşen Astsubay Serkan Karakaya´nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebekleri Mustafa Bedirhan Karakaya için kulüpler vefat ve baş sağlığı mesajları yayınladı.

Paylaşılan mesajlarda, Nurcan Karakaya ve Mustafa Bedirhan Karakaya´ya Allah´tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilenirken, terör lanetlendi. Kayserispor cephesinden yapılan açıklamada "Hakkari Yüksekova´da hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen askerimizin eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık minik yavrumuzun acısını derinden hissediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." denildi.

Teröre lanet ve baş sağlığı mesajları başta TFF olmak üzere Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir, Bursaspor, Konyaspor, Kasımpaşa, Ankaragücü ve bir çok kulüp tarafından yayımlandı.

Haber: Murat Turp



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev