FUTBOL KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

FUTBOL KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

BÜYÜKKILIÇ, ?7-14 YAŞ GURUBUNU, KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ?

Melikgazi Belediyespor Kulübü bünyesinde açılan futbol kursuna yoğun ilgi. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyespor Kulübü bünyesinde açılan futbol, basketbol ve voleybol yaz kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Spor ve sporcunun dostu ve adresi olan Melikgazi Belediyesi´nin yaz okullarının, 5 branşta çocuklara ve gençlere hizmet verdiğini ve Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak özellikle futbol branşına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak seyirci değil sporcu yetiştirerek Türk sporuna katkı sağladıklarını söyledi.

Keykubat, Tınaztepe, Necip Fazıl Kısakürek, Nuri Has, Danişment ve Belsin Spor Tesisleri olmak üzere 58 kurs öğrencisinin futbol branşında haftanın 6 günü antrenman yaptığını ve teknik bilgiler verildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şöyle konuştu: ?Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, tekvando ve atletizm dallarında sporcu yetiştirmekteyiz. Ayrıca yine bu branşlarda federasyon kulüplerinde de takımlar bulunmaktadır. Özellikle futbol branşına yoğun ilgi gösterilmektedir. 7-14 yaş grubuna verilen bu kurslar ile yetenekli olanları belirliyoruz. Şu anda 58 futbol yeteneklisi, kurslara devam etmektedir. Biz de sporun her branşını önemsiyoruz. Ancak futbolda altyapı okulu olmak da istiyoruz. Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü olarak profesyonel kulüplere altyapı sporcusu yetiştirmek ve futbolda yetenekli sporcuları ülkemize kazandırmak istiyoruz.?



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak