FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON; MELİKGAZİ ŞUBESİ

FUTBOL TURNUVASI

BAŞKAN YARDIMCISI DR.YÜKSEL KAHRAMAN TEBRİK KONUŞMASI YAPTI

HABERİ İZLE

Bu yıl okullu müsabakalarda yıldızlar kategorisinde Kayseri`den namaglup şampiyon çıkan Talas Toki Şehit Levent Çetinkaya Ortaokulu Nevşehir`de yapılan Türkiye Şampiyonası Grup maçlarından da çıkarak Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri'ne kalmayı başardı.

Bu yıl 2001-2002 doğumlu sporcuların mücadele ettiği ve Nevşehir`de yapılan müsabakalarda Niğde`yi 25-8 Malatya`yı 22-18 ve Gaziantep`i de 18-4 yenen temsilcimiz adını Türkiye Şampiyonası Yarı Final maçlarına gitme hakkını kazandı. Okul Müdürü Hasan Karakaya yaptığı açıklamada; Bu yıl okulumuzun sporcuları hentbolda yoğun bir yıl geçirdiler, sezon başından bu zamana kadar birçok kulüplü müsabaka, analig müsabakaları ve okullu müsabakalarla bu turnuvaya hazır hale geldiler ve Nevşehir`de de bunu Türkiye Yarı Finalleri'ne kalmayı başardılar, inanıyorum ki sporcularımız bu yıl Türkiye Finalleri'ne kalacaktır' dedi.

Talas Toki Şehit Levent Çetinkaya Ortaokulu'nda hedef Türkiye Finalleri'ne kalmak, Beden Eğitimi Öğretmeni Tekiner Urat yaptığı açıklamada; Türkiye Finalleri hedefimiz var. Bunu başarmak için şimdiden çalışmalara başladık ve antrenman temposunu artırdık sakat sporcumuz yok ve sporcularımın Nevşehir`de gösterdikleri performanstan çok memnunum, okul olarak önümüzdeki yıllarda da bizleri temsil edecek sporcuları da bu turnuvalarda oynatıyoruz, Kayseri`de okullu ve kulüplü olarak yıllardır bulundukları yaş kategorilerinde şampiyon olan sporcularımız Türkiye`de de derece yapmaları için elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

 

Müsabakada özellikle Milli Takım kamplarına seçilen 2002 doğumlu Kübra Özdoğan 2001 doğumlu Melike Malçok, 2002 doğumlu Sevgi Kartal, 2001 doğumlu Fatma Gül Şener  ve 2001 Doğumlu Açelya Özdemir oynadıkları oyunla Kayseri`yi başarıyla temsil ettiler.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak