?FUTBOLU YÖNETENLERE VE MHK´YA SİTEM´

?FUTBOLU YÖNETENLERE VE MHK´YA SİTEM´

BEDİR, ?SON ÜÇ MAÇTA, 6 PUANIMIZ KAYBOLDU?

Kayserispor Kulüp Başkanı Bedir, ?Merkez Hakem Kurulu´nun veya hakemlerin Kayseri´ye özel bir kötü niyet içerisinde olduklarını düşünmüyorum ama sahamızda oynadığımız son üç maçta 6 puanımız kayboldu´ dedi. Bedir ayrıca tesislerde ışıklandırma çalışmalarının da yapıldığını söyledi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Süper Lig´de kendi sahalarında berabere kaldıkları son 3 maçta, hakem hataları yüzünden 6 puan kaybettiklerini söyledi. Bedir, yaptığı açıklamada, tüm maçlara galibiyet hedefiyle çıktıklarını ve bazı maçlarda başarılı olduklarını ancak kimi maçlarda önlerine çıkan engeller nedeniyle başarılı olamadıklarının altını çizdi.

Kayserispor´un eski Kayserispor olmadığını bu nedenle hakemlerin eski alışkanlıklarından uzaklaşması gerektiğini söyleyen Bedir, şöyle dedi: ?Futbolu yönetenlerin veya hakemlerin, Kayseri´ye özel bir kötü niyet içerisinde olduklarını düşünmüyorum. Baktığınızda bir gerçek var. O da sahamızda oynadığımız son üç maçta 6 puanımız kayboldu. Trabzonspor maçında verilmeyen penaltı, Medipol Başakşehir maçında Adebayor´un eliyle attığı gol ve en son maçta yaşanan penaltı olayı.?

Başkan Bedir, ligde kalma mücadelesi verdiği için son birkaç sezondur kulübün dikkate alınmadığını ancak zaman içerisinde bunu değiştireceklerini belirterek şunları söyledi: ?Ortada olan pozisyonlarda hakemlerimiz hemen kafalarında kendilerince daha meşhur, kendilerince adı duyulmuş takımları otomatik olarak tercih ediyor. Bu biraz da insani duygudur, reflekstir diyerek durumu fazla da eleştirmiyorum. Bize düşen şey sportmenliğimizle, duruşumuzla, taraftarımızla, şehrimizle, diğer kulüplerle ve ilgili kurullarla olan ilişkilerimizle kendimizi daha iyi tanıtabilmek, daha fazla öne çıkabilmek. Bu bir süreçtir. Kısa bir zaman içerisinde Kayserispor da es geçilmemesi gereken konuma gelecektir.?

?İDMAN SAHASI IŞIKLANDIRILIYOR´

Kulüp Başkanı Erol Bedir ayrıca tesislerde eksik olan ışıklandırma çalışmalarının da yapıldığını belirterek, ?Kadir Has Tesislerimizde bulunan dört antrenman sahamızdan ışıklandırılması olmayan iki sahamızın da ışıklandırma çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde böylelikle tesislerimizde altyapımız için ışıklandırması olmayan antrenman sahamız kalmamış olacak? dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2