GAMZE BULUT İLİMİZDE COŞKU İLE KARŞILANDI!

GAMZE BULUT İLİMİZDE COŞKU İLE KARŞILANDI!

Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Milli Atlet Gamze Bulut, Kayseri’de oyun havaları eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

2012 Londra Olimpiyatları’nda atletizm kadınlarda 1500 metre finalinde gümüş madalya kazanan Milli Atlet Gamze Bulut, olimpiyatlara hazırlandığı Kayseri’de karşılandı. Kayseri İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törenle karşılanan Gamze Bulut, uzun süre alkışlandı. Bulut, minik atletlerle fotoğraf çektirdi ve halk oyunları gösterisini ilgi ile izledi.

 

Karşılamanın ardından basın toplantısı düzenleyen İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Özen, “Olimpiyat birincisi 1500 metrede Aslı Çakır ve ikinci olan Gamze kızımız gece 00.15’te Kayseri’ye geldi. İlimiz adına ülkemiz adına Antrenörü Süleyman Altınoluk ile birlikte kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

RÜZGÂRIN KIZI’NA GÖSTERİŞLİ KARŞILAMA

 

Milli Atlet Gamze Bulut ise ülkesine madalya kazandırdığı için mutlu olduğunu söyleyerek, “Müdürüme öncelikle teşekkür ediyorum. Her zaman benim yanımdaydı. Olimpiyatlara girmeden önce de yanımdaydı. Avrupa Şampiyonası’nda da beraberdik. Hiçbir müdürün yapmadığını yaptı. Antrenmanlarımızda yanımıza geliyordu. Kayseri halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çok gururluyum” şeklinde konuştu.
Yarışma anından bahseden Bulut, “Bizim hedefimiz finale kalmaktı. Finale kaldık. Finalde elimden geleni yapacaktım. Biz hızlı bir yarış bekliyorduk ama yavaş bir yarış oldu. Benim için sadece aksilik oldu. 200 metrede bir aksilik yaşadım. Üçüncü olan yarışmacı devam ediyordu. 120 metrede ben 3’üncü kulvardan çıktım. 200 metrede çıkış yaparak 3’üncü kulvarda koştum. Sonra da 100 metrede atak yapmam lazımdı ve elimden geleni yaptım” diye konuştu.

 

Bulut’un Antrenörü Süleyman Altınoluk da, “Yarışmaya Kayseri’de hazırlandık sadece 2,5 ay uzaklığımız oldu. Mart ayında olimpiyata Kayseri’de devam ettik. Bu sonuç sadece iki kişinin yaptığı değil, bu sonuç ekip işidir. Bu tür organizasyonlar ekip ile yapılır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bize yardımcı oldu ve çok iyi yere getirdi. Bütün personel arkadaşlarımız hassas davrandılar” ifadelerini kullandı. Bulut daha sonra, müdürlük çalışanları ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı