GAZETECİ RİFAT AÇIKGÖZ,

GAZETECİ RİFAT AÇIKGÖZ,

?KANIMIN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞACAĞIM?

Gazeteci Rifat Açıkgöz,  24 Haziran seçimlerinde MHP´den Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Açıkgöz, ?Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin huzur ve refahı için kanımın son damlasına kadar çalışacağım? dedi.

Gazeteci Rifat Açıkgöz,  24 Haziran seçimlerinde MHP´den Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. MHP İl Parti Binasında düzenlediği basın açıklamasında milletvekili aday adaylığını açıklayan Açıkgöz, ? Allah´ın izniyle kutlu bir yola çıkmış bulunuyorum. 50 yıla yakın bir zamandan beri gönül verdiğim çeşitli teşkilat kademelerin de görev yaptığım ve gücüm nispetinde hizmet ettiğim Türk Milliyetçilerinin buluşma yeri, vatana millete hizmet etmenin yegane kapısı olan Milliyetçi Hareket Partisi´nden 24 Haziran´da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için Türk Milliyetçiliğinin lideri Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli´nin de görüşlerini ve hayır duasını alarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu kutlu yola çıkarken tek gayem vatana millete ve Kayserimize hizmet etmektir. Şayet 21 Mayıs´ta Yüksek Seçim Kuruluna verilecek olan milletvekili aday listesinde yer alırsam kaçıncı sırada olursam olayım var gücümle çalışacağım.?diye konuştu.

?MİLLİYETÇİLİĞİMDEN ZERRE TAVİZ VERMEDİM?

 Bugüne kadar inandığım davadan Türk Milliyetçiliğinden Turan ülküsünden zerrece taviz vermedim ve çizgimde bir sapma olmadı. Ne görev verildiyse yaptım ama bir şey istemedim. Lider-Doktrin- Teşkilat düsturuna bağlı kaldım. Liderimin ve teşkilatımın verdiği bütün emir ve direktiflere uydum. Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli´nin de her zaman söylediği gibi önce vatanım ve milletim sonra partim ve ben düsturunu benimsemiş birisiyim.

Türk Milletinin ve Türk vatanının bölünmez bütünlüğü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yaşatılması için çalışan ve varlığını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi´nden aday adayı olmak bile benim için en büyük bir şereftir.

?GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM?

   Cenabı Allah izin verir de listede yer alırsam partimin kazanması için gece gündüz demeden durmadan çalışacağım. Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin huzur ve refahı için kanımın son damlasına kadar çalışacağım. Ülkemiz son yıllarda iç ve dış düşmanlar tarafından kuşatılmış durumda. Dünyadaki bütün terör örgütleri Türk Devletini yıkmak Türk vatanının bölüp parçalamak için güç birliği yapmış durumdadır. Bu düşmanlar ve teröristler sinsi planlarını uygulamak için fırsat kolluyorlar. Bunu gören ve hisseden Bilge lider devlet Bahçeli bu tehlikeyi bertaraf etmek için iktidar partisi ile güç birliği yapmanın yollarını aramış ve iktidar partisi ile Cumhur ittifakının kurulmasını sağlamıştır. Biz de ülkücüler olarak bu ittifakın bozulmaması ve başarılı olması için çalışacağız.

?Vatanseverlerin dediği olacak?

Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın kim nereye giderse gitsin bu seçimlerde vatanperverlerin dediği olacak, Cumhur ittifakı hedefine ulaşacak Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir oy patlaması yaparak mecliste beklenmeyen bir çoğunluğu elde edecektir.

   Bütün bunlara inancım tamdır ve bunun için çalışacağıma söz veriyorum.

    Bu kutlu yolda ilerlerken dava arkadaşlarımın ve siz kıymetli meslektaşlarımın yanımda olmasını bekliyor ve istiyorum. Cenabı Allah, doğruların ve inanların yar ve yardımcısı olsun. Hepinize şükranlarımı sunuyor zahmet edip toplantıya katıldığınız içinde teşekkür ediyorum.

MHP İl Başkanı Serkan Tok, parti kapılarının herkese açık olduğunu ve 24 Haziran seçimlerinde Kayseri´de on vekilin onunu da alacaklarını ifade ederek, Açıkgöz´ü tebrik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı