GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ YÖNETİMİ

GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ YÖNETİMİ

BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ?

Hafta sonu yapılan genel kurulla yönetimini yenileyen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin yeni yönetimi Başkan Veli Altınkaya başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ı ziyaret ederek hatır sorup, destek talep ettiler?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret turunda ilk durak Büyükşehir Belediyesi oldu. Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüşüp hatır soran Cemiyet Yönetimi adına konuşan ve sözlerine İsrail ve Amerika´nın Filistin´deki soykırımını kınayan Başkan Altınkaya, ?Cemiyetimiz, Büyükşehir Belediyesi ile her manada uyum içinde çalıştı. Her zaman cemiyet çalışmalarımıza destek verdiniz, yardımcı oldunuz. Bundan sonra da uyumlu çalışmamızı sürdüreceğiz. Kayseri basını devletiyle, milletiyle, şehriyle barışık bir yayıncılık içerisindedir? ifadesini kullandı? 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´ de Gazetecilerin yaptıkları eleştirileri tavsiye olarak değerlendirdiklerini belirtip, her zaman eleştiriye açık olduklarının altını çizdi? Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı çalışmalarla yoğun bir şekilde haber ürettiğini de dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yapılan çalışmaların halka duyurulmasındaki rolleri nedeniyle gazetecilere şükranlarını sundu?

Cemiyet Yönetiminin ikinci durağı Kocasinan belediyesi oldu? Başkan Ahmet Çolakbayrakdar tarafından ağırlanan Cemiyet yönetimi yerel yönetimlerin medyaya olan desteklerinin büyük anlam ifade ettiğini vurgulayıp desteklerin devam etmesini talep ettiler?

Son olarak Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ilimizin en çok nüfusu barındıran ve çalımları ile ülke genelinde referans olan Melikgazi Belediyesi´nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini dile getirdiler?

Başkan Büyükkılıç´da ilimiz medyasının mili ve manevi değerlere olan duyarlılığını takdir ederek ?Her daim bizlerin sesi olan medya mensubu arkadaşlarımızı şükranlarımızı sunuyoruz. Seçim sürecini de en iyi şekilde yansıtacağınıza hiç kuşkum yok? değerlendirmesinde bulundu?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor