GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

ATAŞ: "SEÇİMLERDE İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

İYİ Parti milletvekili Dursun Ataş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Ataş, seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, Kayseri il yönetimine  1 hafta içinde atama yapılmasını beklediğini söyledi.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TBMM´nin yeni döneminde Kayseri milletvekillerini ziyaret edeceklerini yineleyerek  milletvekillerine meslekteki sorunlara ilişkin dosya sunacaklarını belirtti.

Milletvekili Dursun Ataş´da Başkan Altınkaya´ya hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ataş, seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, Kayseri il yönetimine  1 hafta içinde atama yapılmasını beklediğini belirterek şöyle konuştu.

Seçimler geceli 2 al oldu. Ankara da kendi partimizle ilgili sıkıntılarımız oldu veya sıkıntı olarak yansıtılan şeyler oldu. Olağanüstü kongre yaşadık. Kongremiz bitince de tatilimiz burada halkımızla beraber geçirmeyi tercih ettik. Ben evimi Ankara´ya götürüp, Ankara da milletvekilliği yapmayı düşünen bir insan değilim. Biz seçimlerde istediğimiz sonucu alamadık. Sonuçta siyasette hedef iktidar olmaktır. İktidar olamadığımız için kendimizi çok başarılı adledemedik. Başarılı hissetmediğimiz için de sayın genel başkanımız diğer partilerin aksine söylediği çıtayı tutturamadığı için bir olağanüstü kongreye gitmeyi istedi,ve bir kongre yaşadık. Bu Türkiye de olamayan bir şeydi. Demokrasiye ders verici bir davranıştı. Bunu tamamladık ve sayın genel başkanımızı yeniden partimizin başına tek adayla yeniden seçtik. Şuanda da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu süreçte Kayseri basını çok güzel bir sınav verdi ve çok güzel bir seçim süreci yaşadık.

Bir genelge yayınlanarak bütün il başkanlarının istifası istendi. Bunu  demokrasiye aykırı olarak  gösteriyor bazıları öyle bir anlayışla il başkanları istifa ettirilmedi. Afyon çalıştay ında da il yönetimlerinin güçlendirilmesi için, ilçe yönetimlerinin güçlendirilmesi, yerel yönetimlere hazırlık için böyle bir karar çıkmıştı. Bu karar çerçevesinde bütün il başkanları ve il başkanlıklarının istifası istendi. Bunların tekrar başarılı olanları  atanacak diğer arkadaşlarında yerlerine yenileri atanarak hali hazırdaki il yönetiminin içinden ve dışı dan da çalışmak istedikleri arkadaşlarını alarak devam edilecek ve bu süreçte tekrar yerel yönetimler için istifa etmelerine gerek kalmadan bu dönemde onu da halledip biran önce yerel yönetimlere hazırlanıp aynı zafiyeti orda yaşamamak adına böyle bir tercihe gidildi. Şuanda bütün il başkanları ve il yönetimleri istifa ediyor. Bunların yerinede atamalar başladı inşallah en kısa sürede Kayseri de de diğer illerde de atamalar yapılıp  yerel yönetimlere hazırlık yapacağız. Belirli bir durum yok ama eylül sonuna kadar bütün illerdeki il başkanların atayıp yerel yönetim çalışmalarına başlamak istiyoruz. Kayseri ilgili çok zaman geçmez 1 hafta içinde belirlenir diye düşünüyorum. İl başkanlığı için Ankara genel merkezimize sayı olarak 10´un üzerinde müracaatın olduğunu biliyorum.



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı