GAZETECİLER CEMİYETİ´NİN İFTARI

GAZETECİLER CEMİYETİ´NİN İFTARI

MEDYA MENSUPLARINI AYNI SOFRADA BULUŞTURDU

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının Büyükşehir Belediyesi´nin sponsorluğunda gerçekleştirdiği iftar yemeği, ilimizde faaliyet gösteren medya kuruluşlarında görev yapan medya mensupları ve ailelerini aynı sofrada buluşturdu? Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve federasyon üyesi illerin cemiyet başkanlarının da iştirak ettiği etkinlik yoğun iş temposu nedeni ile bir araya gelme fırsatı bulamayan basın emekçilerine sohbet edip , hasret giderme imkanı da sağladı?

Anadolu Harikalar Diyarı bünyesindeki ?Harikalar Sofrası´ isimli restoranda gerçekleştirilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin iftar yemeğine, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve ilimizde görev yapan medya mensupları ile aileleri katıldı?

İftar yemeği sonrası katılımcılara hitap ederek kısa bir konuşma yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya sektörün sorunları ve cemiyet çalışmalarına kısaca değinerek şunları kaydetti? "Sizlerin takdiriyle göreve geldik. Allah utandırmasın, hizmet etmeye çalışacağız. Sektörümüzün sorunları çok fazladır. Seçildikten sonra valimi başta olmak üzere belediye başkanlarımızı da yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile ziyaret ettik. Kongre yönetim ve denetim kurulu toplantılarının ortak olacağını söylemiştim. Valimizle yaptığımız görüşmede inşallah başarabilirsek ORAN odaklı bir proje çalışması yürüteceğiz. Melikgazi Belediye başkanımız Kayseri Mahallesi içerisinde tarihi bir binayı cemiyetimize tahsis etmek üzere söz verdi. Orada proje bazlı bir müze oluşturmak için girişimlerimiz olacak ama restorasyon çalışmalarının sürmesiyle birlikte biraz zaman alabilir. İnşallah onu da gerçekleştireceğiz. Gazetelerimiz, televizyonlarımız ve radyolarımız ciddi mana da ekonomik sıkıntı içerisindedir. Bu sektörümüzde çalışan arkadaşlarımızı da ciddi mana da etkiliyor"

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ise Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak aile birliğine ve Türkiye´nin birlik ve beraberliğine en çok katkı koymaya çalışan federasyon olduklarını vurgulayarak, ?Sorunlarımızdan önce hedefimiz Türkiye´nin birliği ve beraberliği, sonra da aile içindeki faaliyetlere sık sık yer veriyoruz. Türkiye´nin çeşitli illerinde yılda 10 civarında toplantı yaparak, sizlerle birlikte oluyoruz? ifadesini kullanıp resmi ilan ücretlerine %20oranında zam yapıldığını bir kez daha müjdeledi?

Etkinlik duaların ardından gelecek yıl yeniden buluşma dilek ve temennileri ile son buldu?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor