Gazeteciler İftarda Buluştu

Gazeteciler İftarda Buluştu

Kösedağ: ?Toki İle Çok Önemli Mesafe Kat Ettik?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nce tertiplenen iftar yemeği ilimizde grev yapan medya mensuplarını aynı sofra çevresinde buluşturdu? Birlikte iftar açıp, sohbet etme fırsatı bulan gazeteciler Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ´ın medya mensuplarını ev sahibi yapmak amacı ile başlattıkları kooperatif çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle daha da keyiflenirken, Kösedağ ?TOKİ ile yapılan çalışmalar neticesinde çok önemli mesafe kat ettik, artık süreci yönlendirmek bizim elimizde olacak? ifadesini kullandı?
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nce tertiplenen iftar yemeği ilimizde grev yapan medya mensuplarını aynı sofra çevresinde buluşturdu? Aileleri ile birlikte iştirak ettikleri etkinlikte meslektaşları ile hasret giderip, sohbet etme fırsatı da yakalayan ilimiz medya mensupları Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ´ın gazetecileri ev sahibi yapmak maksadı ile başlattıkları kooperatif çalışmalarına dair yaptığı değerlendirme ile keyifli bir akşam yaşadılar?
Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ yaptığı değerlendirmede TOKİ ile yapılan çalışmalarda belli bir noktaya gelindiğini ifade ederek, cemiyet üyelerine yaptırılacak konutlar için "Bundan sonraki süreç bizde" ifadesini kullandı ve ekledi? "Bu mutlu tabloyu gördükten sonra bir şey söylemek istiyorum. Son bir yılda üyelerimiz için uğraştığımız bir proje var. TOKİ ile yapılan çalışmalar neticesinde çok önemli bir mesafe kat ettik. Araziyi bulduk, tescilini yaptırdık. Artık bundan sonra proje ve plan aşamasında. Allah´ın izniyle bayram sonrasında üye alımlarına başlayacağız, bundan sonraki süreç artık bizim elimizde"
HABER : R.ÖZTEMİR



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor