GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN ÇAĞRI

GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN ÇAĞRI

"ZORUNLU OLMADIKÇA YÜZ YÜZE BASIN TOPLANTISI YAPMAYIN"

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu şehrimizdeki tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile siyasi partiler meslek örgütleri ve STK yöneticilerine çağrıda bulunarak zorunlu olmadıkça yüz yüze basın toplantısı yapılmamasını istediler.

Veli Altınkaya başkanlığında toplanan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri oybirliği ile aldığı karar ile zorunlu olmadıkça yüz yüze basın toplantısı yapılmaması için ilimizde faaliyet gösteren tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile siyasi partiler meslek örgütleri ve STK yöneticilerine çağrıda bulundular.

Söz konusu çağrıda şu ifadeler kullanıldı. “Kayseri’deki tüm resmi kurum-kuruluş, siyasi parti, meslek örgütü ve STK yöneticilerine çağrımızdır:

Bilindiği gibi Covid-19 salgınında bulaş sayıları Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri’de de artmaktadır. Bu çerçevede hükümetimiz bir dizi kısıtlama kararları almıştır. Bu durumda sahada çalışan ve özveri ile haber takibi yapan gazeteci arkadaşlarımızın sağlığını da önemsemeliyiz. Şehrimizde de bazı meslektaşlarımız haber takibi yapmak için gittikleri toplantı ve etkinliklerde Covid-19 virüsüne yakalanmış olup halen tedavi ve karantinaları sürmektedir. İçinde bulunduğumuz olağanüstü koşullar nedeniyle yüz yüze basın toplantısı, açıklama ve benzeri etkinlikler yerine, mesaj ve açıklamalarınızı internet üzerinden dijital ortamda ya da e posta yoluyla yapmanızı, yazı ses ve görüntü içeren güncel materyallerinizi de bu yollarla basın kuruluşlarına iletmenizi arzu ediyoruz. Tüm meslekler gibi gazetecilerin de korunması adına bu çağrımıza hassasiyet gösterileceğine inanıyor, sağlıklı günler diliyoruz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor