GAZETECİLER CEMİYETİ`NE ZİYARETÇİ AKINI

GAZETECİLER CEMİYETİ`NE ZİYARETÇİ  AKINI

Gazeteciler Cemiyeti ziyaretçi yönünden bereketli bir bir günü daha geride bıraktı... Saadet Partisi Teşkilatı ve Türk Ocakları Kayseri Şubesinin çiçeği burnunda Başkanı Mustafa Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinide yanına alarak Gazeteciler Cemiyeti`ni

Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Veli Altınkaya  Ak Parti Kocasinan adayı Mustafa  Çelik2in ardından Ilk olarak Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ile Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik ve ilçe belediye başkan adaylarını ağırladı. 

Ziyarette konuşan  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Basının hazineden yardım almayan siyasi partilere haber konusunda daha fazla destek vermesi gerektiğini vurgulayarak,”Parlamentoda grubu olmayan partiler kendi oluşturdukları kaynaklarla çalışmalar yapıyor. Saadet Partisi seviyeli bir siyaset izliyor. Kayseri’deki basın camiasında çalışan arkadaşlarımızın Saadet Partisine haberlerde yer vereceğini düşünüyorum. Yeter ki bu diyalogları sağlayalım” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ise, 30 Mart 2014 yerel seçimleri kardeşlik havasında olmasını diliyerek,” Biz huzurdan, barıştan ve kardeşlikten yanayız. Biz Saadet Partisi olarak devletten yardım almıyoruz. Kendi imkanlarımızla seçim yarışına girdik. Burada bizim projelerimizi halkımıza tanıtmamız lazım. Bu süreçte basının tarafsız olması lazım. Adaylarımızın açıklanması konusunda bazı sıkıntılar yaşadık. İnşallah bu sorun çözülür. Basınımız bütün siyasi partilere eşit olması lazım. Biz inşallah bundan sonra böyle şeylerin olmayacağını düşünüyoruz. Halkımızın desteğini bekliyoruz”ifadesini kullandı...

 

Saadet Partisi`nin ardından  Türk Ocakları Kayseri Şubesinin bir süre önce göreve getirilen yeni Başkanı Mustafa Ünal ve yönetim kurulu üyeleri , Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya konuklarını ağırlarken yaptığı değerlendirmede Türk Ocağı`nın 100 yılı aşkın bir süredir milli birliğin oluşmasına çok büyük katkılar vermiş bir milli kuruluş olduğunu ifade ederek,” Türk Ocağı çok güzel çalışmalara imza atıyor. Ben değerli hocamıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum”.dedi.

Türk Ocakları Kayseri Şube Başkanı Mustafa Ünal ise, Türk Ocağının Türkiye’de 58 şubesi olduğunu belirterek,” Türk Ocakları olarak, Türklük ruhuyla bu düşünceleri yaymaya çalışıyoruz ve Türkiye Cumhuriyetinin gerek içeride gerekse dışarıda yaşanan olayları değerlendirerek kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyoruz.”diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor