GAZETECİLER GÜNLERİ’Nİ HACILAR'DA NOKTALADI

GAZETECİLER GÜNLERİ’Nİ HACILAR

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamaları vesilesi ile önceki gün türlü etkinliklerde bir araya gelen ilimiz medya mensupları günü Hacılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen akşam yemeği ile noktaladılar.

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamaları vesilesi ile önceki gün türlü etkinliklerde bir araya gelen ilimiz medya mensupları günü Hacılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen akşam yemeği ile noktaladılar.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamaları vesilesi ile Hacılar Belediyesince tertiplenen ve Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve ilimizde görev yapan medya mensupları iştirak etti.

Akşam yemeğinin ardından Hacılar Belediyesince 2019 yılında gerçekleştirilen ve 2020 yılı için planlanan çalışmalarla ilgili olarak davetlilere bilgilendirme yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle daha güzel çalışmalar yapacağız inşallah. Biz bu süreçte Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeye çalıştık. İnşallah 2020 yılında da hep birlikte güzel vatanımıza, ilimize ve ilçemize güzel hizmetler yaparız. Ben bir kez daha tüm basın çalışanlarının gazeteciler gününü kutluyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Özdoğan konuşmasını tamamladıktan sonra Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya günün anısına plaket takdim ederek, gazetecilerin gününü kutlarken Cemiyet Başkanı Altınkaya’da Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri Mahallesi’nde bir konağı Basın Müzesi olarak tahsis ettiğini, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ın talimatıyla da Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile bir proje gerçekleştirdiklerini, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ile yapılan işbirliği ile Kayseri basın tarihinin 110 yıllık geçmişi ile ilgili çalışma yaptıkları bilgisini davetlilerle paylaşıp, katkılarından dolayı ilgililere şükranlarını sundu.

Son olarak kürsüye gelerek davetlilere seslenen Vali Günaydın ise “Basınımızın bizlerden bir talebi olduğu zaman mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hepimiz kamu hizmeti yapıyoruz. Hepimizin amacı ilimize ülkemize hizmet etmek. Ortak çalışmalar ve sorunların doğru tespiti bizlere çok fazla avantaj sağlayacaktır. Tüm basın mensuplarının gazeteciler gününü kutluyorum” ifadesini kullandı.

Etkinlik günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafları ile noktalandı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"