GAZİANTEP HAFİF KALDI

GAZİANTEP HAFİF KALDI

KAYSERİSPOR 2-1 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ

Kayserispor, hazırlık maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadele Kayserispor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek ve ilk 11´de forma şansı bulamayan oyuncuları denemek amacıyla, TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantepspor ile hazırlık maçı yaptı.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor, Vedat Karakuş, Lopes, Levent Gülen, Espinoza, Güray Vural, Umut Bulut, Erkan Kaş, Boldrın, Badji, Kana Bıyık ve Bia ilk on biri ile başladı.

Karşılaşma Kayserispor´un santrası ile başladı. Mücadelenin ilk 25 dakikasında karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı. Kayserispor, 28.dakikada Espinoza´nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Gazişehir, 40.dakikada Özgür Özkaya´nın serbest vuruşta ayağından kazandığı golle skoru 1-1´e taşıdı. İlk yarı 1-1´lik eşitlikle son buldu.

İkinci yarıya her iki takımda yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. İlk yarıya oranla daha durağan geçen karşılaşmanın 56.dakikasında Kayserispor, Bia´nın golü ile skoru 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı. Karşılaşmayı 2-1´lik skor ile Kayserispor kazandı.

Haber: Şevket Tekin



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer