GAZİANTEP B.B.SPOR-ERCİYESSPOR MAÇI SONRASI!

GAZİANTEP B.B.SPOR-ERCİYESSPOR MAÇI SONRASI!

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 3-2 yenilen ve ligdeki ilk mağlubiyetini alan Kayseri Erciyesspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, erken havaya girildiğinin altını çizerek “Oyuna iyi başladık ancak kötü bir oyun sergiledik ve hatal

ÖZKÖYLÜ “FARKETTİK Kİ ERKEN HAVAYA GİRİLMİŞ”

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti sonrası basın toplantısına katılan Osman Özköylü, karşılaşmayı değerlendirerek “Oyuna iyi başladık, golü de bulduk, fakat ne olduysa basit hatalardan bireysel hatalardan kötü işler yaptık. Bugün antrenörlük hayatımın en kötü gününü geçirdim. Çok üzgünüm, kırgınım ve şaşkınım. Böyle bir oyunu, böyle bir sonucu beklemiyordum. 5 senelik antrenörlük hayatımda 3 gol yediğim maç sayısı ya 4’tür ya da 5’tir. Bugün akıl almaz işler yaptık. Rakibin iyi oynamasına sebep biz olduk. Öne geçtiğiniz maçta bu kadar pozisyon veriyorsanız yenilgiye de katlanacaksınız. Kötü oynadık, biz böyle oynayan bir takım değiliz. Bazı konulardaki sıkıntıları çözeceğim, herkes aklını başına alacak. Çok erken havaya girmişiz, farkına varmamışız. Antep takımını tebrik ediyorum. Kazanmayı çok istediler. Hatalarımızı çok iyi değerlendirdiler. Kendi adımıza dersimizi çıkartacağız” şeklinde konuştu.

 

Erciyesspor’da Emrah Bozkurt ise “Söylenecek çok fazla bir şey yok. Bugün Antep takımını tebrik etmekten başka çaremiz yok. Eninde sonunda böyle bir mağlubiyeti alacaktık” dedi.

 

ŞAHAN “İLERİKİ HAFTALARA BAKACAĞIZ”

 

Öte yandan ev sahibi ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da 3 puan sevinci yaşandı. Karşılaşma sonrası konuşan Teknik Direktör Mehmet Şahan, “Kendi sahamızda oynadığımız ilk maçımızı kaybetmiştik. Bizim için öncelikle iyi oyunla kazanmayı istedik. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz ancak iyi bir sonuç çıkardık. Sahaya çıkan takım arkadaşlarımızı kutlamak istiyorum. Beklenen mücadeleyi oyunculardan aldık. Bu 3 puan ileriki haftalara da yansır ve iyi sonuçlar alarak ilerleriz” açıklamasında bulundu. (Haber: Murat TURP)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti